Ο Γιώργος Πλατής και η Βασιλική Κάφκα στο Μουσικό Κουτί

 


Ο Γιώργος Πλατής και η Βασιλική Κάφκα στο Μουσικό Κουτί

Πέμπτη 24 Μαρτίου

Ο Γιώργος Πλατής και η Βασιλική Κάφκα συνεργάζονται για πρώτη φορά και μας προσκαλούν την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο  Μουσικό Κουτί, τη νέα μουσική σκηνή της πόλης, στο Γκάζι!

Ο Γιώργος Πλατής είναι ένας νέος, ξεχωριστός τραγουδοποιός που με τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του, το ντουέτο με τον Παντελή Θαλασσινό στο τραγούδι «Μαύρη θάλασσα», το ντουέτο με τον Θοδωρή Κοτονιά στο τραγούδι «Παράξενο λουλούδι» και το τραγούδι «Δεν είχα φράγκο» με τη φωνή της Σεμέλης Παπαβασιλείου,  μας έδειξε το ταλέντο του και την μουσικότητά του ενώ η Βασιλική Καφκά, πρωτοεμφανιζόμενη ερμηνεύτρια, μας κέρδισε με την ερμηνεία της από το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Άπειρο κενό».

Οι δύο τους, πλαισιωμένοι από εξαίρετους μουσικούς, θα μας παρουσιάσουν μία μουσική παράσταση βασισμένη σε δύο άξονες. Ο πρώτος θα είναι τα τραγούδια του Γιώργου Πλατή, σε στίχους των Δημήτρη Λέντζου, Ράνιας Θεοδωράτου, Παναγιώτη Στράκαρη και άλλων, που σύντομα θα κυκλοφορήσουν στο πρώτο ολοκληρωμένο του album και ο δεύτερος άξονας θα είναι τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από καταξιωμένες φωνές όπως των Ελευθερίας Αρβανιτάκη, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργου Νταλάρα, Νίκου Παπάζογλου, Βίκυς Μοσχολιού και άλλων.

Μαζί τους οι μουσικοί Χάρης Μπότσης στο πιάνο, Βασίλης Κατσούλης στο βιολί και Γιώργος Ξενοκώστας στο μπουζούκι.

Πέμπτη 24 Μαρτίου
 Ώρα έναρξης: 21:30

Μουσικό Κουτί: Κωνσταντινουπόλεως 70 και Ευμολπιδών 41, Κεραμεικός

(Σταθμός Μετρό-Κεραμεικός)

Τηλέφωνο κρατήσεων:  6906418034 - 6978613005
Είσοδος: 7 ευρώ.

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια