Το Προξενιό Στην Πόρτα Σου’’ δείτε τα teaser της νέας κωμικής σειράς που θα μας κρατήσει συντροφιά το Φθινόπωρο!Η νέα σπαρταριστή κωμική σειρά ''Το Προξενιό Στην Πόρτα Σου'', η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά  από το φθινόπωρο, ξεκίνησε μ’ εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματά της .

Η υπόθεση της σειράς έχει ως βασική της ηρωίδα την Βάνα Αναστασίου μια διάσημη κριτικό τέχνης που όμως δεν ξεχνάει ότι πάνω απ’ όλα είναι μάνα. Γι’ αυτό σαν άλλη Ελληνίδα καπάτσα πεθερά θ’ αρχίσει  να κάνει προξενιά της αρεσκείας της στον μοναχογιό της προκειμένου να τον δει παντρεμένο και τακτοποιημένο. Άραγε θα  καταφέρει να περάσει το δικό της ή τον τελικό λόγο θα τον έχει για ακόμη μια φορά ο αληθινός έρωτας;;;

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει αριστοτεχνικά  ο Νεκτάριος Χατζαντώνης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη του επιτυχημένη διαδικτυακή σειρά ''Πρόσκληση'' που προβλήθηκε στο YouTube.  Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η ‘’Click Art Production’’.

Το cast των ηθοποιών που ενσαρκώνουν τους ρόλους της σειράς είναι : Λούλα Τριανταφύλλου, Αντώνης Τσουρουνάκης, Μικαέλα Ζούστη, Κωνσταντίνος Μιχαήλ, Μάρθα Μουτσάκη, Σίλια Κατραλή, Ελένη Γιαννακού, Σοφία Βερβελέ και ο Edward Honein.

 

Δείτε τα 2 teaser της σειράς :

1Ο Teaser : 


2Ο Teaser : 

Ακολουθήστε στα social την σειρά :Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια