Η Σοφία Στάμου παρουσίασε το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στον ΑΝΤ1

 


Στις 30 Αυγούστου 2022 , η Σοφία Στάμου παρουσίασε το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στον ΑΝΤ1 και μίλησε για προιόντα πέντε αστέρων , που έχουν κατακτήσει την κορυφή της Ελληνικής Γαστρονομίας – στους δημοσιογράφους Νίκο Ρογκάκο και Γιώργο Γρηγοριάδη . Οι δυό διακεκριμένοι δημοσιογράφοι , καλωσόρισαν την κυρία Στάμου , με λόγια διθυραμβικά και αγκάλιασαν ζεστά τόσο το έργο του Action In Greece όσο και το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Συζητήθηκε εκτενώς η συμμετοχή των επιχειρήσεων εστίασης , αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων , catering και λοιπών επιχειρήσεων που αφορούν στο φαγητό σε λιανική και χονδρική πώληση σε όλη την Ελληνική επικράτεια .

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στον εκπληκτικό πίνακα σύμβολο του Action In Greece , δια χειρός της εξαιρετικής Ελληνίδας ζωγράφου – Άννας Δημάκη.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες, που στόλισαν το πλατώ των STUDIO KAΠΑ και γέμισαν γεύσεις τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1:


alonissiotissa.com.gr ( υπό κατασκευή )


Ευχαριστούμε τα επίτιμα μέλη της Επιτροπής του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας :

~ Ελένη Κουμαντάνου – executive chef και εισηγήτρια μαγειρικής τέχνης

~ Ελένη Ψυχάρη – executive chef με εξειδίκευση στη μαζική εστίαση

~ Στεφανία Μαρία Βαλσαμάκη – Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και συν ιδρύτρια του κορυφαίου food blog * FOOD IN GREECE * Δημοσιογράφος γαστρονομίας – Οικονομικός αναλυτής τροφίμων και διαδικαστικών branding

~ Πένυ Τσουκαράκη – Food Greek tv stylist κορυφαίων μαγειρικών εκπομπών – Scene designer σε εκπομπές μαγειρικής – Σύμβουλος γαστρονομικής αισθητικής και προώθησης

~ Γιώργος Παπαθανασόπουλος – Εκπρόσωπος της F.I.J.E.T. στην Ελλάδα (Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων – Συγγραφέων Τουρισμού) – Πρόεδρος της Ε.ΔΗ.ΣΥ.Π.Τ.Ε. (Ένωση Δημοσιογράφων Πολιτισμού – Τουρισμού Ελλάδος)

~ Γιώργος Κουρούτος – Master designer of sugar art – Executive pastry chef – Καθηγητής στην τέχνη των σχεδιασμών με ζαχαρόπαστα – Κορυφαίος εισηγητής σεμιναρίων για τη χρήση της ζαχαρόπαστας σε όλη την Ελλάδα

~ Κατερίνα Φιλίππου – Chemical Engineer – Wine Aficionado

~ Στέλλα Δαπέργολα – Δημοσιογράφος – Επιμελήτρια Εκδόσεων – Content Director

~ Γιώργος Ευγενειάδης – Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, MEd – Εκπαιδευτικός Ειδικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Εκπαιδευτής Ενηλίκων – Εκπαιδευτής ΕΦΕΤ Υγιεινής και Ασφάλειας Χειριστών των Τροφίμων – Συγγραφέας σειράς “Απλά & Διαφορετικά” Συνταγές σε Διαφορετική Διάσταση

Ευχαριστούμε την ομάδα των chef των τέστ γευσιγνωσίας , που επιμελείται με τόσο πολύ μεγάλη φροντίδα τα προιόντα και όλα τα υλικά που μας έρχονται απ΄όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τους chef:
ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΑΡΗ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΦΙΔΑΚΗ
ΣΤΕΛΙΟ ΔΟΥΧΑΝΗ

για τις μοναδικές συνταγές τους και την αξιοποιήση των βραβευμένων πρώτων υλών.

Ευχαριστούμε για την Αιγίδα τους , την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τους κυρίους Τάσο Ζησόπουλο και Μίλτο Καρούμπα.

Ευχαριστούμε για την Αιγίδα της, τη Fijet, Fédération Internationale des Journalistes et Ecrivains du Tourisme και τον κύριο Γιώργο Παπαθανασόπουλο.


Ευχαριστούμε την εταιρεία Rich Girl Boudoir που επιμελήθηκε την εμφάνιση της κυρίας Στάμου στην τηλεοπτική της εμφάνιση:


Ευχαριστούμε την εταιρεία Elegance Jewels για τα κοσμήματα που συνόδευαν την εμφάνιση της κυρίας Στάμου:


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .

Δείτε το συνοδευτικό βίντεο που έπαιζε καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης:


Δείτε το σχετικό βίντεο της τηλεοπτικής εκπομπής ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ, με καλεσμένη τη ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ και το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ:


Ακολουθείστε μας στα Social Media :
Meta#facebook


instagramtwitter

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 06:30

Η πρώτη καλημέρα στον ΑΝΤ1, και το καλοκαίρι, έχει τη σφραγίδα της ενημέρωσης. Την Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 06:30 έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ο Αντώνης Φουρλής, η Ηρώ Ράντου, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, καθώς και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, για να καταγράψει και να αναλύσει την επικαιρότητα και όλες τις ειδήσεις.

Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, έχουν ξεχωριστή θέση στο «Καλοκαίρι Μαζί». Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ αλλά και με ενδιαφέροντες καλεσμένους, το «Καλοκαίρι Μαζί» θα φέρνει σε πρώτο πλάνο τα σημαντικότερα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

«Καλοκαίρι Μαζί».

Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 06:30 στον ΑΝΤ1.


Facebook: @KalokairiMaziANT1

Instagram: @kalokairimazi_ant1

Twitter: @Kalokairi_Mazi

Αρχισυνταξία: Άννυ Ζιώγα, Αντώνης Παπαδάκης, Άρης Σαλβάνος, Ανδρέας Μπούσιος Διεύθυνση παραγωγής: Φραγκίσκος Διακόπουλος, Δημήτρης ΚωτσίκοςΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023 ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 , ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια