Συνέντευξη Τύπου GESAC: Παρουσίαση έρευνας: Η αγορά της streaming μουσικής: Η θέση και ο ρόλος των συνθετών και των στιχουργών



Η GESAC, ο συνασπισμός των ευρωπαϊκών Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης πνευματικών δημιουργών, διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας), στις Βρυξέλλες, όπου θα παρουσιάσει μία νέα Έρευνα που διεξήγαγε το Δίκτυο Legrand, με τίτλο «Η αγορά της streaming μουσικής: Η θέση και ο ρόλος των συνθετών και των στιχουργών».

Εκπρόσωποι της GESAC, καθώς και των Οργανισμών της Αυστρίας (AKM, Austro-Mechana), της Γερμανίας (GEMA) και της Γαλλίας (SACEM) θα σχολιάσουν τα κύρια πορίσματα της Έρευνας και θα δεχθούν ερωτήσεις από εκπροσώπους του Τύπου.

Η Έρευνα θα παρουσιαστεί στα αγγλικά στο Brussels Club Office, με ταυτόχρονη online αναμετάδοση. Και στις δύο περιπτώσεις, είτε με φυσική παρουσία, είτε με απομακρυσμένη online σύνδεση, προκειμένου οι δημοσιογράφοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πρόσκλησης που επισυνάπτεται και η οποία περιλαμβάνει επιπλέον στοιχεία σχετικά με την Έρευνα και τη GESAC.

Πρόγραμμα Συνέντευξης Τύπου:
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου:
10:00
Έναρξη από τον Gernot Graninger, Πρόεδρο της GESAC & Διευθύνοντα Σύμβουλο της AKM και της Austro-Mechana

10:05
Παρουσίαση Έρευνας και κύριων πορισμάτων από τον Emmanuel Legrand

10:30
Βασικά μηνύματα για τη GESAC από τον Tobias Holzmüller, Γενικό Σύμβουλο της GEMA, και τον David El Sayegh, Αναπληρωτή Δ/ντα Σύμβουλο της SACEM

11:00
Ερωτήσεις από εκπροσώπους του Τύπου
Την εκδήλωση συντονίζει η Véronique Desbrosses, Γενική Διευθύντρια της GESAC

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια