Η θεατρική παράσταση "ΤΕΡΑΣ" του Μιχάλη Καλιότσου, από τις 21 Οκτωβρίου, στο θέατρο Εμπρός

 


ΤΕΡΑΣ του Μιχάλη Καλιότσου 

Το Τέρας είναι μια κατάθεση ψυχής δύο αντρών - με ένα τρίτο πρόσωπο έκπληξη στην ιστορία - που προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους!

Αξίζει να το δείτε γιατί το έργο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και γιατί οι τρεις βασικοί συντελεστές της παράστασης Μιχάλης Καλιότσος, Αλέξανδρος Μαράκης και Νεκτάριος Παπαλεξίου καταθέτουν ένα ειλικρινές και δυνατό αποτέλεσμα που δεν σε αφήνει αδιάφορο . Το πρώτο θεατρικό έργο που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Μιχάλης Καλιότσος επανέρχεται με έναν νέο κύκλο παραστάσεων από τις 21 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 στο θέατρο Εμπρός!


 Λίγα λόγια για το έργο: 

Η υπόθεση του έργου έχει να κάνει με τον Άρη και τον Κρις οι οποίοι βρίσκονται σε ένα υπόγειο με σκοπό να δώσουν ένα τέλος στην γνωριμία τους, καθώς ο Κρις θέλει να ανακοινώσει στον Άρη κάτι πολύ σημαντικό για τον εαυτό του. Ανάμεσα τους και μια γυναίκα-μάνα που αδυνατεί να κατανοήσει την έννοια του διαφορετικού! 

Με στοιχεία εγκλεισμού και κλειστοφοβικής ατμόσφαιρας τα πρόσωπα του έργου έρχονται αντιμέτωπα με τον εαυτό ενώ πάντα ένα τέρας παραμονεύει στο σκοτάδι και επηρεάζει τα όσα συμβαίνουν στο υπόγειο. 

"Έγραψα μια ιστορία με 2 πρόσωπα που αποτελούν κατά μία έννοια το τρίπτυχο άντρας-γιος-μητέρα. Από τη στιγμή που κόβεται ο ομφάλιος λώρος το μωρό αντιμετωπίζει την ζωή μόνο του. Και πολύ καλά φρόντισε η φύση να γίνεται έτσι. Ας αφήσουνε οι γονείς τα παιδιά τους να αναπνέουν μέσα από την δική τους ζωή τα δικά τους όνειρα την δική τους προσωπική ταυτότητα. Η αποδοχή της οποιασδήποτε σεξουαλικότητας κυρίως από την πλευρά της μητέρας προς το παιδί μπορεί να είναι και το μυστικό για μια ισορροπημένη κοινωνία. "

Μιχάλης Καλιότσος

Συντελεστές

Κείμενο / Σκηνοθεσία: Μιχάλης Καλιότσος

Σκηνικά / Κοστούμια: Μιχάλης Καλιότσος, η ομάδα.

Φωτογραφίες: Νεκτάριος Κουρής

Σχεδιασμός Φωτισμού: Μιχάλης Καλιότσος

Κίνηση: Μάνια Καραβασίλη

Ηχητικό Περιβάλλον: Κώστας Στεργίου (STER)

Trailer: Γιώργος Δανόπουλος

Δημιουργικό Αφίσας: Γιώργος Βαχάρης 

Παίζουν:

Αλέξανδρος Μαράκης,

Νεκτάριος Παπαλεξίου

 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: 

Πρεμιέρα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου  16, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30μμ στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός 

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα 

email : embrostheater0@gmail.com  

Είσοδος με ελεύθερη εισφορά

 

Διάρκεια παράστασης

75 λεπτά χωρίς διάλειμμα

 

Facebook Page:

https://www.facebook.com/%CE%A4-%CE%95-%CE%A1-%CE%91-%CE%A3-103733045500487 

Instagram: @teras_theatrical_play 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια