Ο Αχιλλέας Μωραΐτης ζωντανά στο αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης


Ο Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδας, υπό τον Πρόεδρο του κύριο Ηρακλή Ζαχαριάδη και δια της εκπροσώπου του στη Θεσσαλονίκη Αγγελικής Ζευγολάτη, παρουσιάζει τον μουσικοσυνθέτη Αχιλλέα Μωραΐτη σε μία συναυλία ένδειξη φιλίας και συνεργασίας με το Δήμο Θέρμης.

Η συναυλία με τίτλο «ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» περιλαμβάνει τραγούδια του ίδιου του συνθέτη από προσωπικά του άλμπουμ, συνεργασίες του με τον ομότεχνό του Νίκο Λεοντσινίδη, αλλά και τους ποιητές Αγγελική Ζευγολάτη και Μάνο Καστέλη.

Πρόκειται για μία έντεχνη μουσική βραδιά που θα λάβει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 8μμ στο Αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Συμμετέχει το Τμήμα Σύγχρονης Φωνητικής Έκφρασης Δημοτικού Ωδείου Θέρμης υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Γκαρίπη και την καθοδήγηση της Θάλειας Μαυρίδου.

Συμπεριλαμβάνονται απαγγελίες ποιημάτων βραβευθέντων του ΕΠΟΚ για τις μικρές πατρίδες.

Εγκάρδιες ευχαριστίες εκφράζουμε στον Δήμο Θέρμης και τον Πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ Γεώργιο Αγγέλου, στην υπεύθυνη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ΔΕΠΠΑΘ, Πέτρα Καρυώτη όπως επίσης και στον Προϊστάμενο της Βιβλιοθήκης για την υποστήριξη του εγχειρήματος Χρήστο Βαγιωνά.

Με εκτίμηση: Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδας

Λίγα λόγια για την ιστορία  και τον σκοπό του Συλλόγου:

Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κύπριων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.) έχει συγκεκριμένη αποστολή, ρόλο και όραμα που βασίζονται σε τρεις άξονες δράσης:

  • Ο πρώτος άξονας, αφορά τους αγώνες για την Κύπρο μας, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το Αιγαίο μας.
  • Ο δεύτερος άξονας αφορά το όραμα μας για έναν ΕΠΟΚ Δυνατό, Αγωνιστικό, με έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα και με πολλά μέλη, Ελληνοκυπρίους και Ελλαδίτες.
  • Ο τρίτος άξονας αφορά την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, διαγωνισμών και εκδρομών που σκοπό έχουν να φέρουν τους Συναγωνιστές πιο κοντά, για σύσφιξη των δεσμών ανάμεσα τους, μέσω πνευματικών- πολιτιστικών- καλλιτεχνικών εκδηλώσεων καθώς και εκδρομών.

Θέλουμε και επιζητούμε της δική σας βοήθεια, τη δική σας φωνή, γιατί μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Εμείς, αγαπητοί μου φίλοι, επενδύουμε στα μέλη μας, επειδή πιστεύουμε ότι είναι η βασική πηγή κάθε Συλλόγου και θα πρέπει να είναι όλα ενεργά και να αξιοποιούνται κατάλληλα.

Προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε ένα πλέγμα Αρχών και Αξιών κοινών για όλους τους φίλους μας, ώστε ο ΕΠΟΚ να αναπτυχθεί και να προχωρήσει, διότι έχει ανάμεσα στα μέλη του διαπρεπείς επιστήμονες, επιτυχημένους επιχειρηματίες, αλλά -κυρίως- ανοιχτά δημοκρατικά μυαλά. Σε αυτό το Ανθρώπινο Δυναμικό θα στηριχτούμε για να πετάξουμε ακόμα πιο ψηλά, να μεγαλώσουμε και να κάνουμε έναν Ε.Π.Ο.Κ. περισσότερο Δυνατό και Ισχυρό.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Αρχή μας είναι η Αξιοκρατία, η Ομαδικότητα, η Εμπιστοσύνη, η Αποτελεσματικότητα, η Δημιουργικότητα, ο Σεβασμός στον Άνθρωπο, η Κοινωνική Προσφορά και η Ελπίδα για την Πατρίδα και τον Τόπο μας.

Εργαζόμαστε, προτείνουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό για την Πατρίδα μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους Εσάς, γιατί μαζί ξεκινήσαμε και μαζί προχωράμε! Το άνοιγμα της ιστοσελίδας του Ε.Π.Ο.Κ αποτελεί ένα ορόσημο στον τομέα της επικοινωνίας μεταξύ του συλλόγου και των φίλων του.

Μόνιμη επιδίωξη μας είναι η σύσφιξη των σχέσεων των Ελλαδικών και Κυπριακών Σωματείων μεταξύ τους και η συνδρομή του σε κάθε προσπάθεια να υπάρξουν σαν πολιτιστικές και κοινωνικές οντότητες στην κοινωνία μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η προσπάθεια μας αυτή στον τομέα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας θα βρει απήχηση, αφού στο άμεσο μέλλον σκοπεύουμε να δώσουμε χώρο στην ιστοσελίδα μας στα μέλη μας, προκειμένου να εκφράζουν σ΄ αυτή τις δικές τους απόψεις και προτάσεις.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι μαζί θα αγωνιστούμε για τη Μικρή μας Πατρίδα, αλλά ταυτόχρονα θέλω να σας πω με κάθε ειλικρίνεια, ότι το Όραμα του Δ.Σ. και το δικό μου είναι ο Αγώνας για ένα Δημοκρατικό, Δυνατό Ε.Π.Ο.Κ. που θα θεωρεί όλα τα μέλη, Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους, “Ενεργούς Πολίτες” του Ελληνισμού.

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Επικοινωνία: epok.gr

Επικοινωνία με τον Αχιλλέα Μωραΐτη: axilleas.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια