Παναγιώτης Φάσσας: Από το Μηδέν Φτάσε όπου δεν Μπορείς


Συγγραφέας: Παναγιώτης Φάσσας
Τίτλος: Από το Μηδέν Φτάσε όπου δεν Μπορείς
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Μαλακό
Τιμή: 18,50 €
Σελίδες: 360
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Αυτοβελτίωση
ISBN: ISBN 978-618-5505-68-4




Λίγα λόγια για το βιβλίο

Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείς να κάνεις και να έχεις, διότι δεν υπάρχει όριο στο ποιος/α μπορείς να γίνεις!
Κρύβεις απεριόριστο δυναμικό μέσα σου και ήρθε ο καιρός να το ξεκλειδώσεις.
Τελικά γίνεται να φτάσεις από το μηδέν εκεί που νόμιζες ότι δεν μπορείς;
Ναι! Πολλοί είναι οι επιτυχημένοι άνθρωποι που ξεκίνησαν από το δικό τους μηδέν.
Ναι… ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
Πίστεψέ το. Κι εσύ ΜΠΟΡΕΙΣ
Θα αφήσεις τους στόχους, τα όνειρα και το μέλλον σου στην τύχη ή θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να γίνουν πραγματικότητα;
Αν είσαι πράγματι αποφασισμένος, τότε αυτό το βιβλίο θα σου δώσει όλα τα εργαλεία, τις στρατηγικές και τον τρόπο σκέψης που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις!

Φτάσε όπου δεν μπορείς παιδί μου.
Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά και έχασες.
Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες.
Νικόλαος Καζαντζάκης

Το βιβλίο περιέχει 8 δωρεάν βιντεοσκοπημένα σεμινάρια, μέσω Qr Code που θα βρεις στο βιβλίο, για την πληρέστερη κατανόηση και την υποστήριξη των πρακτικών του.


Από το βιβλίο

«Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό». Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό, διότι στο ταξίδι βρίσκεται η ουσία της ζωής. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μεγαλώνεις, ωριμάζεις, αποκτάς εμπειρίες, μαθαίνεις νέα πράγματα, γνωρίζεις καλύτερα τον κόσμο και τον εαυτό σου και γίνεσαι καλύτερος/η.
Ακόμα κι αν σου έρθουν όλα βολικά στη ζωή, αν σε ευνοήσει η τύχη ή οι περιστάσεις και πραγματοποιήσεις τους στόχους σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα έχεις μείνει ο ίδιος, δεν θα έχεις εξελιχθεί, δεν θα έχεις δυναμώσει το μυαλό και το σώμα σου, οπότε σε κάθε δυσκολία που θα συναντάς θα περιμένεις να συμβεί το μαγικό.
Πόσους ανθρώπους ξέρουμε που κληρονόμησαν μια έτοιμη και πετυχημένη επιχείρηση ή μια μεγάλη περιουσία και κατέληξαν να χάσουν τα πάντα γιατί αφενός δεν ήταν δικό τους δημιούργημα, αφετέρου δεν είχαν τις ικανότητες να τα διαχειριστούν…


Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Παναγιώτης Φάσσας έχει ως αποστολή του να βοηθά τους ανθρώπους να
ξεκλειδώσουν το δυναμικό τους και να πετύχουν τα όνειρά τους. Πιστεύει ακράδαντα πως όλοι μας, εάν το θελήσουμε, μπορούμε να αναπτυχθούμε σε προσωπικό επίπεδο και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας, καθώς κι εκείνος κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του και να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα ξεκινώντας από το μηδέν, στρεφόμενος στην αυτοβελτίωση.
Είναι ιδρυτής του Success Hype, εκπαιδευτής νεύρο-γλωσσικού προγραμματισμού και coaching και πραγματοποιεί σεμινάρια, ομιλίες και εκπαιδεύσεις σε εταιρείες και ιδιώτες, αλλά και σε σχολεία, με σκοπό να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν και να πετύχουν τους στόχους τους.
Πραγματοποίησε ομιλία στο tedxuniversityofpireous με τίτλο "Όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται ήδη μέσα σου" και συμμετέχει ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε μεγάλα συνέδρια που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα ακαδημαϊκών φορέων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια