Πάολα Τζανόνερ: Αυτό δεν είναι έρωτας


Συγγραφέας: Πάολα Τζανόνερ
Ημ/νία έκδοσης 23 Ιουν 2022
Θεματική Κατηγορία: Ανθρώπινες σχέσεις, Κοινωνικό, Αισθηματικό, Προστασία Παιδιών και Εφήβων
Είδος: Μυθιστόρημα
Ηλικία: 14+,16+
Σελίδες: 224
Μεταφραστής: Θεοδώρα Δαρβίρη
ISBN: 978-618-01-4386-7
Εκδόσεις: Ψυχογιός

Εντελώς απροσδόκητα, και παρά τη μικρή μου εμπειρία, γνώρισα έναν πραγματικό άγγελο. Πανέμορφο, σας διαβεβαιώνω πως δεν υπερβάλλω. Δεν έκανα σχεδόν τίποτα, το ορκίζομαι: ένα βλέμμα, μερικά τηλεφωνήματα. Θαρρείς κι ήταν όλα προκαθορισμένα, σαν σενάριο γραμμένο από αόρατο χέρι. Δε μου είχε ξανασυμβεί, και το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να μου ξανασυμβεί.Η ιστορία μου δεν είναι ένα ανόητο μελοδραματικό ρομάντζο όπου η πρωταγωνίστρια ξεκινά ως Ασχημόπαπο και καταλήγει να τα φτιάχνει με τον αρχηγό επιτυχημένου συγκροτήματος. Όχι, όχι, δεν καταλάβατε καλά. Δεν υπήρξε κανένα είδος επιτυχίας στην περίπτωσή μου. Δε θα το πιστέψετε· κινδύνευσε η ίδια μου η ζωή.


Βιογραφικό:

Η ΠΑΟΛΑ ΤΖΑΝΟΝΕΡ γεννήθηκε το 1958. Σήμερα ζει στη Φλωρεντία και είναι συγγραφέας, ενώ παράλληλα διευθύνει ένα εργαστήριο δημιουργικής γραφής. Θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες Ιταλίδες συγγραφείς παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας. Τα βιβλία της, που καλύπτουν διάφορα είδη και θέματα, έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, έχουν διακριθεί με αναρίθμητα βραβεία, μεταξύ των οποίων τα Bancarellino, Premio Cento και Premio Strega Ragazze e Ragazzi, και έχουν βρει τεράστια απήχηση στο κοινό.

Μια ιστορία που απευθύνεται σε κορίτσια και μιλά για κορίτσια, γραμμένη από την αριστοτεχνική πένα μιας πολυβραβευμένης συγγραφέως.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια