Τρεις special εορταστικές Πέμπτες έρχονται στο Χαμάμ


Τρεις τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τις μουσικές τους και τους αγαπημένους τους καλεσμένους στο μαγευτικό πάλκο της αγαπημένης μας μουσικής σκηνής στα Πετράλωνα. Οι Πέμπτες στο Χαμάμ αποκτούν φρεσκάδα, ξεφεύγοντας ελαφρώς από τον λαϊκό του πυρήνα. Νέοι και όχι μόνο καλλιτέχνες πιάνουν τα όργανα και τα μικρόφωνα και στήνουν γνήσια γιορτινή ατμόσφαιρα στο γνωστό στέκι με τον ατμοσφαιρικό θόλο, προσκαλώντας μας να λάβουμε ενεργό συμμετοχή.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, «Από Κοινού»

Ο αγαπημένος δημιουργός Γιώργος Περού υποδέχεται στη Μουσική Σκηνή Χαμάμ την Λόλα Γιαννοπούλου για να μοιραστούν τη σκηνή, τα αισθήματα και τα τραγούδια των αγαπημένων τους δημιουργών χτίζοντας «Από Κοινού» μια μουσική παράσταση. Στο κλίμα της μπουάτ όπου ένα πιάνο και μια κιθάρα είναι πάντοτε αρκετά για να αφουγκραστούμε την «ανάσα» των τραγουδιών και την βαθύτερη λειτουργία τους, οι δύο καλλιτέχνες θα μας παρασύρουν σε μια ιδιότυπα χριστουγεννιάτικη ξενάγηση, όπου συνυπάρχουν ο Τσιτσάνης με τον Leonard Cohen, o Neil Young με τον Σαββόπουλο και ο Μίκης Θεοδωράκης με τον John Lennon προτρέποντάς μας σε μια ενεργή συμμετοχή.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, «Polite Blue»

Ο νέος τραγουδοποιός Νίκος Χριστόπουλος, που έχει κάνει αίσθηση από τα πρώτα τραγούδια που κυκλοφόρησε, παρέα με τους φίλους του και πιο στενούς του συνεργάτες Μάριο Γλυτσό (στις κιθάρες) και Ανδρέα Τσουβαλά (στο πιάνο) ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το έτος με ένα λάιβ που δεν φοβάται να αγκαλιάσει την μελαγχολική πλευρά των Χριστουγέννων, πάντοτε όμως με γκρούβα. Οι Polite Blue κάνουν ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου δίσκου του Νίκου και μας καλούν σε μια μουσική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, «Με Τσικουδιά και Τσίπουρο Vol.2»

Ο Θωμάς Φώτης, με τσικουδιά και τσίπουρο, επανέρχεται στην σκηνή του Χαμάμ μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του εκεί το Νοέμβριο, σε ένα εορταστικό λάιβ για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς. Κιθάρες, πιάνο και καλεσμένοι-έκπληξη συνθέτουν το μουσικό σύμπαν του γνωστού μουσικού, που παντρεύει στοιχεία παράδοσης με μια σύγχρονη ματιά πάνω στον ελληνικό ήχο και, φυσικά, τα δικά του κομμάτια που έχουν γράψει την προσωπική τους ιστορία.

Η είσοδος σε όλες τις βραδιές είναι ελεύθερη.

XAMAM
Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα
Πληροφορίες- κρατήσεις: 210-3421212

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια