Ο Ραφαήλ Χατζημιχαήλ κυκλοφορεί το νέο του single «Καίγομαι»


Ο Ραφαήλ Χατζημιχαήλ επιστρέφει, αυτή τη φορά με το τραγούδι «Καίγομαι» σε μουσική και στίχους του ιδίου!


Σε σχετική ανάρτηση του στα social media μας λέει πως το τραγούδι αυτό το αφιερώνει στους ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν αληθινά, σαν να μην υπάρχει αύριο. Σ' αυτούς που προσφέρουν χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα, σ' αυτούς που ακόμα και αν ο άνθρωπος τους πνίγεται στην ανασφάλεια τον καθησυχάζουν με μια αγκαλιά κι ένα χάδι.

Το «Καίγομαι» είναι ένα κομμάτι με ιδιαίτερο άκουσμα αφού συνδυάζει στοιχεία ηλεκτρονικής και ποπ μουσικής, σε ακούσματα The Weeknd και…Melisses!

Ο νεαρός καλλιτέχνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό από γονείς πρόσφυγες.
Είναι πτυχιούχος μουσικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και έχει κάνει μεταπτυχιακό σαν τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός στο University of South Wales στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα τελευταία χρόνια είναι σολίστ της Παγκύπριας Χορωδίας Καλλιτεχνών και ερμηνεύει Θεοδωράκη και Χατζηδάκη με τη συνοδεία της Χορωδίας, ενώ παράλληλα εργάζεται σαν δάσκαλος μουσικής και εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά στην Κύπρο.
Αν σας αρέσει η μουσική με στοιχεία ποπ, ποπ ροκ και alternative με spicy μελωδίες τότε αξίζει να ακούσετε τη μουσική του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια