«Σ' αγάπησα αληθινά» το δισκογραφικό ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Αθηναίου!


Ο Κωνσταντίνος Αθηναίος κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι «Σ' αγάπησα αληθινά» σε στίχους Κατερίνας Τράνταλη και μουσική Αυγερινού Σέρμπου.


Ο Κωνσταντίνος Αθηναίος είναι ένας νέος, ανερχόμενος καλλιτέχνης που κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Γεννήθηκε στην χαρισματική Κρήτη στο νομό Ρέθυμνου. Από μικρός είχε κλήση στη μουσική. Σε ηλικία 17 χρονών μετακόμισε σε προάστιο της Αθηνάς. Σπούδαζε και συγχρόνως ασχολούταν με το αγαπημένο του τότε χόμπι την μουσική.

Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και δημιούργησε δική του επιχείρηση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμάνια.

Εκεί ξεκίνησε να κάνει κάποιες εμφανίσεις ενώ η αγάπη του για το τραγούδι τον κάνει να επιστρέψει στην πατρίδα το 2021 για να ξεκινήσει το όνειρό του.

Έστησε την επιχείρηση του στην Ελλάδα και συγχρόνως έκανε και αυτό που αγαπούσε πολύ, το τραγούδι. Τα βήματά του τον οδήγησαν το 2023 να κάνει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε μοντέρνους ρυθμούς με το τραγούδι «Σ' αγάπησα αληθινά»

Το τραγούδι «Σ' αγάπησα αληθινά» κυκλοφορεί από την DT Music Label και διανέμεται σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Real Music Greece.



DT Music Label

·        Fb: https://www.facebook.com/dtmusiclabelgr

·        Email: dtmusiclabel@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια