Ellaria Black: Οι κανόνες του Δράκου Α


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Οι κανόνες του Δράκου Α’" της συγγραφέως Ellaria Black!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ένας παραμυθένιος γάμος ματαιώνεται κι ένας ματωμένος ξεκινά για την Άννα, η οποία βρίσκεται αιχμάλωτη και θύμα του Δράκου, ενός μαφιόζου που θέλει να πάρει εκδίκηση από τον αγαπητικό της.

Ο κόσμος της μαφίας ανοίγεται διάπλατος μπροστά στα μάτια της και καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για να καταφέρει να επιβιώσει και να γίνει ακόμα πιο δυνατή. Αυτή η δύναμη, όμως, τη δελεάζει και η εκδίκηση παίρνει τα ηνία, μεταμορφώνοντάς τη στον χειρότερο εφιάλτη της.

Ποιος θα βγει νικητής και ποιος χαμένος; Ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινά –με πρώτες στάσεις το μίσος, τον έρωτα, τον πόθο, τον φόβο και την τρέλα– που έχει για τερματικό του σταθμό την απόλυτη αγάπη.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ellaria Black: Ελένη Αποστολάτου και Ελευθερία Μαυρίδου. Ένα όνομα για δύο διαφορετικές προσωπικότητες που, κατά τη διάρκεια της κοινής τους συγγραφικής δραστηριότητας, δημιουργούν μία νέα, η οποία κατέχει την έμπνευση, το ύφος, τις σκέψεις αλλά και τα ηθικά διλήμματα και διδάγματα που λαμβάνει μέσα από τους ήρωες των ιστοριών της.

Η Εllaria Black γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 2019 δημοσιεύοντας την πρώτη της ιστορία σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα. Από τότε έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα που χαρακτηρίζονται από τις ίντριγκες, τον ερωτισμό, το χιούμορ και τις ανατροπές τους.

Για την Ellaria Black, το πλέξιμο των λέξεων γίνεται ένα υπέροχο ταξίδι βγαλμένο από τα μονοπάτια του μυαλού αλλά και της φαντασίας της που έρχονται σε επαφή με τα θαμμένα ή καλά ξεχασμένα κομμάτια του εαυτού της.

Στόχος της είναι να σας ξεναγήσει στον κόσμο των αισθήσεων που έχει για αφετηρία την απόλυτη τρέλα του έρωτα και φτάνει ως τη δικαίωση κάθε πονεμένης ψυχής.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ερωτική λογοτεχνία

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 246

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-107-0

Τιμή: 13,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "Οι κανόνες του Δράκου Α’" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/oi-kanones-tou-drakou-1/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια