Κερδίστε δέκα διπλές προσκλήσεις για το live του Δημήτρη Νέγκα στη μουσική σκηνή Σφίγγα


Το περιοδικό texnesonline.gr χαρίζει δέκα διπλές προσκλήσεις εισόδου για το live  του Δημήτρη Νέγκα στη μουσική σκηνή Σφίγγα για την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023. 


*Για τη δήλωση συμμετοχής χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο Facebook
Λήξη διαγωνισμού: Τρίτη 4 Απριλίου 2023, 8:00μ.μ.


Οι νικητές θα πρέπει να προσκομίσουν αστυνομική ταυτότητα και να καλέσουν πριν το live για κάθε ενδεχόμενο.


Ακολουθεί το δελτίο τύπου


Ο Δημήτρης Νέγκας στη Σφίγγα

Τετάρτη 5 Απριλίου

 Guests:

Σπύρος Πώρος
Δέσποινα Πολυκανδρίτου
 
H μουσική σκηνή Σφίγγα υποδέχεται τον Δημήτρη Νέγκα την Τετάρτη 5 Απριλίου σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση με τραγούδια και δρώμενα από το κοινό μουσικό μας παρελθόν.

Οι εκλεκτοί του φίλοι, Γιάννης Γρηγορίου στο μπάσο, Δημήτρης Χωριανόπουλος στα τύμπανα και η Ελενα Μπαχαριάδη στις κιθάρες, θα μας ταξιδέψουν σε μουσικές από το παρελθόν μας μέχρι σήμερα, σε ένα κολάζ «έμψυχων» τραγουδιών που έχουν «γράψει» μέσα μας «μαγικά» για πάντα στη μνήμη μας.

Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης γνωστοί αγαπημένοι guest-καλλιτέχνες όπως ο Σπύρος Πώρος o σκηνοθέτης των τραγουδιών του Δημήτρη Νέγκα αλλά και η Δέσποινα Πολυκανδρίτου για να τραγουδήσουv μαζί τις νέες δημιουργίες τους.

Μια θεματική βραδιά από το πιο «γλυκό» παρελθόν  των παιδικών μας καλλιτεχνικών χρόνων που θα δώσει «Νόημα στο τίποτα» όπως τιτλοφορείται το νέο του τραγούδι με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Σπύρο Πώρο.


Έναρξη: 21:00
Εισιτήριο εισόδου: 10 ευρώ
 

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια