Ίδρυση Ambassador Club Piraeus - Βραβεύσεις προσωπικοτήτων


Με μεγάλη επιτυχία και απήχηση πραγματοποιήθηκε στις 5 Μάιου 2023 η ιδρυτική εκδήλωση του Ambassador Club Piraeus στο Mariott Hotel. Την έναρξη της τελετής πραγματοποίησε ο γραμματέας του Ambassador Club Athens κ.Κουτσούκος Γιώργος και η παρουσιάστρια κ. Βιβύ Αναστασίαδου, καλωσορίζοντας του υψηλούς προσκεκλημένους, την Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης Δρ. Δόμνα Μιχαηλίδου, τους διεθνείς αξιωματούχους του International Ambassador Club, και τα τιμώμενα πρόσωπα – επίτιμα ιδρυτικά μέλη της βραδιάς. Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επισήμους και έπειτα πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η ίδρυση του νέου Club αποδίδοντας στον Πρέσβη καλής Θελήσεως κ. Κυριάκο Μαριδάκη την χάρτα αναγνώρισης από τον Διεθνή Αντιπρόεδρο Dirk Van Maele. Ακολούθως έγινε η εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων οπου συμβολικά δόθηκε η προτομή της Θεάς Αθηνάς στον Αντιπρόεδρο, και η προτομή του Απόλλωνα στον Διεθνή Γενικό Γραμματέα. Τέλος, έγιναν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και το επίσημο Gala.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η βράβευση των τιμώμενων προσώπων για τη διαρκή προσφορά τους στην κοινωνία τον πολιτισμό και τον συνάνθρωπό, πρεσβεύοντας την Ελλάδα στο εξωτερικό ενώ παράλληλα έλαβαν και τον τίτλο του επίτιμου μέλους του Club. Τιμήθηκαν, η Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης Δρ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Διευθύνων σύμβουλος της Ναυτιλιακής εταιρείας Arcadia - Πρόεδρος του AHEPA MARITIME St. Nicholas, Cpt. Δημήτριος Ματθαίου, ο Εκδότης της Liberty press, Αντιπρόεδρος AHEPA MARITIME St. Nicholas Διονύσιος Πολίτης και ο Ναύαρχος ε.α. Βασίλειος Πολίτης σύμβουλος ασφάλειας Λιμένων.
Η Εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην επιμέλεια και φροντίδα των μελών του Πειραιά, που ανέλαβαν και συμμετείχαν στη διοργάνωση της, με την τιμητική παρουσία διεθνών καταξιωμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, της ναυτιλίας, του καλλιτεχνικού χώρου, του αθλητισμού, των ενόπλων δυνάμεων, σωμάτων ασφαλείας και του επιχειρείν, συμβάλλοντας σε μία εξαίρετη ατμόσφαιρα μεταξύ των παρευρισκόμενων και συμμετέχοντας στην επέκταση των ομίλων στο νέο ξεκίνημα του International Ambassador club της Ελλάδος.
Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μησιάλης

Ο Πρέσβης Καλής Θελήσεως Κυριάκος Μαριδάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια