Ο Γιάννης Ταυλάς στο Barazz - Κυριακή 28 Μαΐου / «Μια αισιόδοξη παράσταση»


Ο Γιάννης Ταυλάς στο Barazz

Κυριακή 28 Μαΐου

«Μια αισιόδοξη παράσταση»

Τραγούδια και stand up comedy


Ο Γιάννης Ταυλάς μας προσκαλεί την Κυριακή 28 Μαΐου στο bar Barazz στον Νέο Κόσμο να μας παρουσιάσει το προσωπικό του μουσικό σύμπαν, αποτελούμενο κυρίως από τα δύο δισκογραφικά του albums «Τέσσερεις Τριλογίες» και «Τραγούδια μίας χρήσης», πρόζες με γλυκόπικρο χιούμορ αλλά και επιλογές και επιρροές από την ευρύτερη ελληνική δισκογραφία!

“Μία αισιόδοξη παράσταση» γεμάτη τραγούδια και stand up comedy από τον πολυτάλαντο Γιάννη Ταυλά στο Barazz!

 

 

Barazz

Θεοδώρητου Βρεσθένης 61, Νέος Κόσμος

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 5 ευρώ

Κρατήσεις στα social media του μαγαζιού

https://www.facebook.com/barazz.athens

https://www.instagram.com/barazz.athens/

 

 

Λίγα λόγια για τον (απόφοιτο Λυκείου) Γιάννη Ταυλά

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές  στην ηλικία των 8 χρόνων. Είναι συνθέτης, ενορχηστρωτής, μαέστρος, πολύ-οργανίστας, καθηγητής μουσικής και μουσικός παραγωγός. Έλαβε με άριστα πτυχία κλασικής αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας καθώς και δίπλωμα κλασικής κιθάρας και σύνθεσης. Έχει γράψει συμφωνική μουσική, μουσική δωματίου, έργα για κιθάρα, πιάνο και κύκλους τραγουδιών. Τον Ιανουάριο του 2022 κυκλοφόρησε ο πρώτος του προσωπικός δίσκος ‘’Τέσσερεις Τριλογίες’’ στον οποίο συμμετέχουν 15 τραγουδιστές και 26 μουσικοί και τον Μάρτιο του 2023 κυκλοφόρησε ο δεύτερος του προσωπικός δίσκος «Τραγούδια μίας χρήσης» με τις συμμετοχές των Φοίβου Δεληβοριά, Σπύρου Γραμμένου και Μαρίας Τζόγια.
Έχει ενορχηστρώσει για την συμφωνική ορχήστρα Δήμου Αθηναίων και την Ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της Ε.Ρ.Τ.  Έχει παράλληλα ασχοληθεί με το θέατρο, γράφοντας μουσική για παραστάσεις, κάνοντας μουσική διδασκαλία, αλλά και συμμετέχοντας ως performer σε παραγωγές του Υπουργείου Πολιτισμού, του Εθνικού Θεάτρου κ.α. Ως μουσικός έχει ηχογραφήσει για τους Γιώργο Νταλάρα, Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Κότσιρα, Σπύρο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπαλάφα, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Παντελή Κυραμαργιό κ.α.
Είναι ιδρυτικό μέλος των Alcedo folk band από το 2018, μαέστρος της Aνοιχτής Oρχήστρας από το 2021 και εργάζεται στην μουσική εκπαίδευση από το 2010.

 

Κάντε του Γιάννη του Ταυλά unfollowdislike και unsubscribe στα social media

● Instagram: https://www.instagram.com/yiannis_tavlas/

● Facebook:  https://www.facebook.com/yiannistavlas

● YouTube: https://www.youtube.com/user/yiannistavlas

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια