Οι συντελεστές της παράστασης ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ …ΕΝΑΣ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ γιορτάζουν την τεράστια επιτυχία της

 


Η καθηλωτική παράσταση «ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ…ΕΝΑΣ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ» από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκε στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ τον Νοέμβριο, έλαβε άριστες κριτικές από το θεατρόφιλο κοινό και τους κριτικούς, αγαπήθηκε και καταχειροκροτήθηκε στο πάντα κατάμεστο χώρο του θεάτρου ΑΛΚΜΗΝΗ μετά από 5 συνεχείς παρατάσεις.

Tην τεράστια επιτυχία της θεατρικής παράστασης ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ…ΕΝΑΣ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, του Θανάση Σταυρόπουλου σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα , γιόρτασαν  η θιασάρχης και πρωταγωνίστρια Γεωργία Ζώη  με τον πολυμελή θίασο των ηθοποιών και τους συντελεστές  στο εστιατόριο Παροίνιο Ωδή, όπου γεύτηκαν τις ξεχωριστές δημιουργίες των ιδιοκτητών, τραγούδησαν  και ξεφάντωσαν μέχρι αργά το βράδυ.

Ειρήνη Παπαδημάτου - Μενέλαος Τζαβέλλας - Αλίκη Δανάλη - Σάσα - Φώτης Δανάλης - Χρήστος Κάλλοου - Γεωργία Ζώη

Όλοι ιδιαίτερα συγκινημένοι και ικανοποιημένοι από την επιτυχία της παράστασης, μοιράστηκαν με τον καλύτερο τρόπο, τις ξεχωριστές στιγμές που ζουν εδώ και 1 χρόνο καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του πανέμορφου θεατρικού ταξιδιού.

Θανάσης Σταυρόπουλος, Μαίρη Ραζή - Μενέλαος Τζαβέλλας - Αλίκη Δανάλη

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην συνέχεια των παραστάσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου μετά από πρόσκληση του Euro American Women Council New York η παράσταση θα ταξιδέψει στην Αμερική.

Μεταξύ άλλων οι: Αλίκη Δανάλη Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων μετα του συζύγου της ζωγράφου Φώτη Δανάλη, ο Χρήστος Κάλοου, η Μαίρη Ραζή, η Κική Ραζή, η υπεύθυνη του θεάτρου ΑΛΚΜΗΝΗ Ειρήνη Παπαδημάτου απόλαυσαν την εξαιρετική βραδιά.

Μαιρη Ραζή - Χρήστος Καλλοου, Γεωργία Ζώη

Μενέλαος Τζαβέλλας - Μαίρη Ραζή - Χρήστος Κάλλοου - Γεωργία Ζώη

Γεωργία Ζώη

Ειρήνη Παπαδημάτου - Μενέλαος Τζαβέλλας

Μενέλος Τζαβέλλας - Αλίκη Δανάλη

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Κάλλοου

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια