Κάλεσμα για συλλογή διηγημάτων με θέμα τα μαγικά πλάσματα του νερού


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του βιβλίου.

Ερχόμαστε σήμερα με πολύ όμορφα νέα!

Μετά την πρώτη συλλογή ιστοριών μας «Nocturnal Creatures» πραγματευόμενη τα πλάσματα της νύχτας, θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια ακόμα, με πιο καλοκαιρινό θέμα. Υδάτινο θα λέγαμε..

Με τίτλο «Aquatic Creatures» και σε συνεργασία με τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι, η δεύτερη συλλογή του WritingNook.gr θα κυκλοφορήσει σε e-shops και βιβλιοπωλεία σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή.

Η ομάδα μας, λοιπόν, σας καλεί να συμμετέχετε με τις ιστορίες σας στο νέο αυτό εγχείρημα. Στόχος μας, όπως πάντα, είναι να δώσουμε βήμα σε νέους, αλλά και παλιούς, συγγραφείς για να μοιραστούν τη δουλειά τους μαζί μας και με το αναγνωστικό κοινό. Και φυσικά, για τους αναγνώστες μας να βρουν τον επόμενο αγαπημένο τους συγγραφέα!

Μπορείτε να στείλετε τις ιστορίες σας στο email writingnookgr@gmail.com γράφοντας ως θέμα «Aquatic Creatures» μέχρι τις 20/8/2023.

Όροι συμμετοχής:Οι ιστορίες να μην ξεπερνούν τις 5.000 με 7.000 λέξεις για τα διηγήματα και τις 1.000 για τα ποιήματα.
Το κεντρικό τους θέμα να πραγματεύεται κάποιο/α από τα αγαπημένα μας μαγικά πλάσματα, τις γοργόνες, τις νύμφες, τα πνεύματα και τα τέταρτα λιμνών και θαλασσών (a.k.a. υδάτινα πλάσματα) κτλ. Όπως καταλαβαίνετε, το φανταστικό στοιχείο είναι απαραίτητο!


Διευκρινίσεις:Τα δικαιώματα της κάθε ιστορίας παραμένουν αποκλειστικά και μόνο στον εκάστοτε συγγραφέα.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα δωρεάν αντίτυπο της συλλογής και έκπτωση 50% σε όσα επιπλέον θελήσει να αποκτήσει.
Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο και για τους Έλληνες του εξωτερικού, καθώς και μεταφρασμένο για το αγγλόφωνο κοινό.

Όπως ίσως καταλάβατε από τον τίτλο που μοιάζει αρκετά στο «Nocturnal Creatures», η ομάδα μας αποφάσισε να μετατρέψει αυτές τις συλλογές σε σειρά συλλογών, με το κάθε βιβλίο να επικεντρώνεται σε διαφορετικό μαγικό πλάσμα. Το όνομα της σειράς είναι «Magical Creatures». Τι σημαίνει αυτό; Μα πως θα υπάρξει και συνέχεια!

Ανυπομονούμε να μας ταξιδέψετε με τις ιστορίες σας…

Η ομάδα του Writing Nook & οι Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια