Ευαγγελία Πολυκανδριώτου: Σαν λουκούμι τριαντάφυλλο


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Σαν λουκούμι τριαντάφυλλο" της συγγραφέως μας Ευαγγελίας Πολυκανδριώτου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Σύρος 1945. Μύκονος 2021. Δύο ζευγάρια, δύο αλλιώτικες εποχές. Μια ιστορία αγάπης –ή μήπως δύο; Που ξεκινά μαζί με ένα εργοστάσιο λουκουμιών στην Ερμούπολη. Τέσσερις ανυποψίαστοι νέοι παρασύρονται στη δίνη του έρωτα και ξεχύνονται στα Κυκλαδίτικα σοκάκια με φόντο το Αιγαίο. Αρτέμης και Αννουσώ ή Άννα και Στράτος;

Ποία μοίρα θα αντέξει το πόνο μιας κοινωνίας που αιμορραγεί; Και ποιος ορίζει το πεπρωμένο τους; Η μήπως το καθορίζει η κοινωνία, τα λόγια του κόσμου και τα στερεότυπα; Μίση, διχασμοί και ένας βιασμός που ανατρέπει τις ισορροπίες… Ο έρωτας; Φυσικά παρών σαν θεριό ανήμερο να καίει τα σωθικά τους…

Τι να ενώνει άραγε το παρόν με το παρελθόν;

Ξεφύλλισέ το


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ευαγγελία Πολυκανδριώτου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο ιστορικό νησί της Σαλαμίνας. Η καταγωγή της είναι από τη Μύκονο και η λατρεία της για τις Κυκλάδες ήταν ο λόγος που η ιστορία της πήρε μορφή εκεί. Έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων και ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό μετρώντας πολλές επιτυχίες και μετάλλια στο βιογραφικό της. Σήμερα σπουδάζει κοινωνικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο παράλληλα με την εργασία της ως γραμματέας. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο και δηλώνει δέσμια για το δεύτερο!


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 190

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-117-9

Τιμή: 12,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Σαν λουκούμι τριαντάφυλλο" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/san-loukoumi-triantafillo/

 Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.


Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια