Εκδόσεις Κλειδάριθμος: Νέα βιβλία των G. Musso, N. Δαλακούρα, S.Penner, κ.α.

 





Κάθε χρόνο στο Μανχάταν
Guillaume Musso

Η Λίζα και ο Άρθουρ έχουν ραντεβού μόνο μία φορά το χρόνο.
Περνάει τη ζωή του ψάχνοντας γι’ αυτήν…
…  ξοδεύει τις μέρες περιμένοντας τον.

O Guillaume Musso, o No 1 συγγραφέας στη Γαλλία για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με τη Le Figaro, υπογράφει μια ανατρεπτική ιστορία καλυμμένη με μια δόση έρωτα και μυστηρίου.

Μετάφραση: Γιώργος Ξενάριος

Βρείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ.


Η μυστική λέσχη
Sarah Penner


H συγγραφέας του μπεστ σέλερ Το μυστικό φαρμακείο επιστρέφει με μια αξέχαστη ιστορία που εξερευνά τα θολά όρια μεταξύ αλήθειας και ψευδαίσθησης, αποκαλύπτοντας τα μεγάλα ρίσκα που είναι διατεθειμένες να αναλάβουν οι γυναίκες όταν θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τους ανθρώπους που αγαπούν.

Μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη

Δείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέα εδώ.


Συνέβη ένα καλοκαίρι
Τessa Bailey


Δύο άνθρωποι διαφορετικοί.
Μια έλξη έντονη και ξαφνική.
Και η αναζήτηση της ευτυχίας.

Το πρώτο μυθιστόρημα της διλογίας της #1 συγγραφέα των best seller των New York Times Tessa Bailey έχει ιδιαίτερα αγαπηθεί στο TikTok σημειώνοντας πάνω από 200 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 385.000 αξιολογήσεις στο Goodreads και  περισσότερες από 34.000 κριτικές στο Amazon.

Μετάφραση: Κέλλη Κρητικού
 


Ο χορός του αετού
Νάγια Δαλακούρα


Η Νάγια Δαλακούρα, μετά Το λουλούδι της θάλασσας υπογράφει ένα ακόμα μοναδικό μυθιστόρημα ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο. Έναν ύμνος στο νομαδικό πνεύμα και τη φιλοσοφία ζωής των Σαρακατσάνων, εμπνευσμένο από ιστορικές πηγές και την οικογενειακή ιστορία της συγγραφέα.

Δείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέα εδώ.





Τα τερατάκια
Πρώτη μέρα στο σχολείο
Travis Nichols
 
Πώς μπορείτε να αντισταθείτε στα αξιολάτρευτα Τερατάκια; Είναι απολύτως φιλικά και μας συστήνονται στο πρώτο βιβλίο της νέας σειράς.

Είναι οι ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ, τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, οι ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ και οι ΜΟΥΜΙΕΣ της γειτονιάς σου! Τα Τερατάκια µπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά είναι και παιδιά σαν κι εσένα! Καλά, περίπου σαν κι εσένα.

Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου


ΜΙΝΕCRAFT
Σπάσε τον κώδικα!

Νick Eliopulos
 

To πρώτο βιβλίο της νέας σειράς περιπέτειας από τον κόσμο του Minecraft!

Ο Θίο, το καινούριο μέλος μιας λέσχης Minecraft, ανακάλυψε ότι έχει την ικανότητα να δημιουργεί μοντ που ταίριαζαν απόλυτα με τον μυστηριώδη κόσμο του Minecraft. Όμως, έτσι όπως τα ανακάτευε, δημιουργήθηκε μια τερατώδης καινούρια απειλή. Τώρα οι φίλοι του δεν τον εμπιστεύονται πια, όμως θα πρέπει να συνεργαστούν όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουν τις αλλαγές που θα φέρει μια ρωγμή στον κώδικα.

Μετάφραση: Κέλλυ Δημοπούλου

MINECRAFT

Κυνήγι θησαυρού
Περιπέτεια με αυτοκόλλητα

Συλλογικό

Ένα βιβλίο δραστηριοτήτων με αυτοκόλλητα που οδηγεί τους μικρούς αναγνώστες σε ένα κυνήγι θησαυρού στον κόσμο του Minecraft.

Ανακάλυψε απίστευτη λεία, πάλεψε με τρομερούς φρουρούς και άλλα υποθαλάσσια τέρατα και βρες τις λύσεις σε πολλούς γρίφους, παιχνίδια και λαβύρινθους. Με τόσες δραστηριότητες και περισσότερα από 200 αυτοκόλλητα, η περιπέτεια θα κρατήσει ατελείωτες ώρες.

Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου


Σχολή κατασκόπων

Βρετανική Εισβολή

Stuart Gibbs
 

Στο έβδομο βιβλίο της σειράς «Σχολή κατασκόπων» ακολουθούμε τον νεαρό κατάσκοπο Μπεν Ρίπλεϊ στη νέα του αποστολή στη Βρετανία, όπου πρέπει να ξεκλειδώσει τα μυστικά της σατανικής οργάνωσης Spyder, για να την καταστρέψει μια και καλή. Θα καταφέρει να ανακαλύψει πού μπαίνει το κλειδί που κρατά στα χέρια του, ενώ τον κυνηγούν ύπουλοι προδότες;

Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου

Βρείτε όλα τα βιβλία της σειράς εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια