Κώστας Λειβαδάς 25 χρόνια … στο Zografou Summer Festival 2023

 Zografou Summer Festival 2023

 


Κώστας Λειβαδάς

25 χρόνια … 

Ερμηνεύουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ερωφίλη 

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, Δευτέρα 17 Ιουλίου Ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς στήνει μια μεγάλη μουσική γιορτή, διανύοντας  το  εικοστό πέμπτο του έτος  στο τραγούδι και τη δισκογραφία και το γιορτάζει παρέα με δύο σημαντικές ερμηνεύτριες, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την Ερωφίλη, την Δευτέρα 17 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου.

 

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει χαρίσει πάρα πολλά αγαπημένα τραγούδια με τις φωνές πολλών  σημαντικών ερμηνευτών, αλλά και  7 προσωπικούς δίσκους, μελοποιημένη ποίηση, soundtracks για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και μουσική για το χοροθέατρο. 

 

Από το «Μοίρα μου έγινες» μέχρι τα «Παιδιά των δρόμων» και το «Πιάσε με» και από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Σαν  να μη πέρασε μια μέρα» και το «Για να σε συναντήσω» ως το «Η επιμονή σου», «Το καράβι για τη Φολέγανδρο», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος. 

 

Σε αυτή την επετειακή συναυλία, δύο σημαντικές τραγουδίστριες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Ερωφίλη, θα ερμηνεύσουν σημαντικά τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, ενώ θα μοιραστούν στη σκηνή και τραγούδια άλλων, που αγαπάνε πολύ!

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Καββαδίας – κιθάρες

Αιμίλιος Μπαριαμπάς – μπάσο

Βαγγέλης Καλαμαράς – τύμπανα

 

Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής: 

Τεχνότροπον – Artway Cultural Productions

 

Πληροφορίες:

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

Γ. Ζωγράφου 17 (είσοδος από πλατεία Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου)

Ώρα: 21:00

 

Είσοδος ελεύθερη 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια