Νίκη Μουσούλη: Μελανιές / Inkdrops

 



Πρώτη έκδοση: Ιούλιος 2023
Σελίδες: 60
Αυτοέκδοση


13 διηγήματα γραμμένα στα ελληνικά και τα αγγλικά με θέμα την αγάπη και τον έρωτα. 13 μελανιές απ' το μελάνι της καρδιάς.


Βιογραφικό:

Η Νίκη Μουσούλη γεννήθηκε στην Αθήνα έχει καταγωγή από το Αίγιο Αχαΐας αλλά μεγαλώνει (ναι ακόμα) στο Αιγάλεω. Είναι σκορπιός με ωροσκόπο δίδυμο (ένας λόγος να την μισείς, όπως λέει και η ίδια). Λατρεύει όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του μωβ.
Έχει πτυχίο Υποστήριξης Συστημάτων Εφαρμογών και Δικτύων Η/Υ του τομέα Πληροφορικής. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Ιταλικά (φήμες λένε ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί με άνθρωπο σε καμία από αυτές, άλλες φήμες λένε πως μπορεί να εκνευρίσει άνθρωπο χωρίς να μιλήσει σε καμία από αυτές).
Λατρεύει τα ταξίδια και την μουσική απ’ τις δυο αυτές αγάπες της αντλεί κατά κύριο λόγο και την έμπνευση της. Η ενασχόληση της με την συγγραφή, την συνάντησε σχεδόν αναπάντεχα (κάπου στην Τετάρτη ή Πέμπτη δημοτικού) και από τότε συμβαδίζουν (με αρκετά κενά διαστήματα στη σχέση τους).
Έχει πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς λογοτεχνίας, ενώ ιστορίες της έχουν συμπεριληφθεί σε πέντε συλλογικά. Μέχρι τώρα έχει εκδώσει 5 βιβλία με μικρές ιστορίες – αποτελούμενες από 121 λέξεις (οι περισσότερες τουλάχιστον).
Κατά καιρούς αρθρογραφεί σε blog και sites. Όταν δεν γράφει τις ιστορίες της φτιάχνει κοσμήματα. Διατηρεί τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή (κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ) στο www.syzefxi.gr, καθώς και το δικό της blog (https://nightmare8919.wordpress.com/) Αυτή την περίοδο (εδώ και κάτι αιώνες) γράφει το επόμενο βιβλίο της!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια