Σον Λασκ: Η έκτη αίσθηση του Ζάκαρι Κλάουντσλι
Συγγραφέας: Σον Λασκ
Ημ/νία έκδοσης 21 Σεπ 2023
Θεματική Κατηγορία: Ιστορικό Μυθιστόρημα
Ηλικία: 18+
Σελίδες: 408
Μεταφραστής: Μιχάλης Μακρόπουλος
ISBN: 978-618-01-4880-0
Εκδόσεις: Ψυχογιός


Ο Ζάκαρι Κλάουντσλι έχει ένα θαυμαστό χάρισμα. Όμως δεν είναι όλα τα χαρίσματα ευλογία…Λίντενχολ Στριτ, Λονδίνο, 1754.
Ο Ζάκαρι Κλάουντσλι μεγάλωσε ανάμεσα σε γρανάζια κι ελατήρια στο εργαστήριο του πατέρα του, περιτριγυρισμένος από παράξενα και μαγευτικά αυτόματα με ωρολογιακό μηχανισμό. Είναι ένα ευτυχισμένο παιδί, λατρεμένο από τον πατέρα του τον Έιμπελ κι από τους τεχνίτες που τον βοηθούν στο ζωντάνεμα των δημιουργημάτων του.
Κι έχει επίσης ένα εκπληκτικό χάρισμα, μπορεί να βλέπει μες στην καρδιά και στο μυαλό των ανθρώπων. Ύστερα, όμως, ένα μοιραίο ατύχημα θα πάρει τον Ζάκαρι μακριά από το εργαστήριο και την οικογένειά του. Ο πατέρας του θα αναγκαστεί να κάνει ένα ταξίδι απ’ όπου δε θα γυρίσει ποτέ. Και, χρόνια αργότερα, μονάχα ο Ζάκαρι μπορεί να ανακαλύψει τι συνέβη.
Ένα όμορφα γραμμένο ιστορικό μυθιστόρημα μυστηρίου, για την αγάπη, την ελπίδα και την περιπέτεια που ζει κάποιος καθώς αναζητά τη θέση του στον κόσμο.


Ο ΣΟΝ ΛΑΣΚ είναι βραβευμένος διηγηματογράφος. Έχει μεταξύ άλλων τιμηθεί με το Manchester Fiction Prize και το Fish Short Story Prize. Έχει ζήσει στην Ελλάδα, στο Πακιστάν και στην Αίγυπτο, κάνοντας διάφορες δουλειές, όπως κηπουρός, λογογράφος και διπλωματικός αξιωματούχος. Πλέον ζει στο Φόρες, στα υψίπεδα της Σκοτίας. Η ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΖΑΚΑΡΙ ΚΛΑΟΥΝΤΣΛΙ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια