Οι νέες εκδόσεις ΗΜΑΡ από τη συγγραφέα Μαίρη Σγουρού


Οι καιροί είναι δύσκολοι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ως άνθρωποι δεν έχουμε οράματα και στόχους. Το ίδιο ισχύει και για τη συγγραφέα, Μαίρη Σγουρού, η οποία μετά τη σύντομη, αλλά επιτυχημένη της πορεία στο χώρο των εκδόσεων, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν νέο δικό της εκδοτικό οίκο, με αγάπη και μπόλικο μεράκι.

Οι Εκδόσεις ΉΜΑΡ, που στα αρχαία ελληνικά σημαίνει «Μέρα» και έχει συμβολική έννοια για την ίδια την εκδότρια, δημιουργήθηκαν φέτος το καλοκαίρι και σύντομα θα μας απασχολήσουν αρκετά, μιας και όλα τα βιβλία της συγγραφέως, τα οποία είχαν κι εξακολουθούν να έχουν μεγάλη επιτυχία, πρόκειται να επανεκδοθούν.

Αναφερόμαστε στο «Μια Αναπνοή», τη μεγαλύτερη και πρωτότυπη ελληνική σειρά, που έχει αγαπηθεί από πολύ μεγάλη μερίδα του κοινού - μάλιστα όλη η Α’ Περίοδος πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά σε αναθεωρημένη έκδοση και νέα εξώφυλλα -, αλλά και στο «Απ’ την Αγάπη δεν Έφυγε Κανείς», που πέρυσι τον χειμώνα ήταν ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα κι αγαπητά βιβλία της χρονιάς.

Η Μαίρη Σγουρού ετοιμάζει και πολλές εκπλήξεις για τους αναγνώστες της, ενώ έχει ανακοινώσει ήδη την έναρξη της δεύτερης επιτυχημένης της σειράς, με τον κεντρικό τίτλο «Στιγμές». Φέτος το χειμώνα θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά ο πρώτος διπλός τόμος.

Εμείς της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πολλές εμπνεύσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια