Η Ελένη Γουρζή live στη Galerie Δημιουργών το Σάββατο 11 Νοεμβρίου (video)

 


Η Ελένη Γουρζή με την υπέροχη και ζεστή φωνή φιλοξενείται για 1η φορά στην Galerie Δημιουργών το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023.


Πρόκειται για μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση που θα μας ταξιδέψει μέσα από ένα αφιέρωμα στο έντεχνο-λαϊκό τραγούδι του χτες και του σήμερα με σπουδαία τραγούδια Ελλήνων δημιουργών. Συνοδοιπόρος της ο σολίστ και μαέστρος Φώτης Ματζαρίδης στο πιάνο.  


Γεννημένη στην Αθήνα και με καταγωγή από Λευκάδα, η Ελένη Γουρζή δραστηριοποιείται από το 2005 στο χώρο του τραγουδιού. Αν και απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αγάπη για τα γαλλικά και την εκπαίδευση, από πολύ μικρή αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της ερμηνείας και της επικοινωνίας μέσω του τραγουδιού. Έτσι παράλληλα έκανε σπουδές στο τραγούδι, με μαθήματα φωνητικής και συνεδρίες φωνολογίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορες μουσικές σκηνές και συναυλίες, κυρίως σε αφιερώματα σε σημαντικούς δημιουργούς.


Το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ΄Πέρασε Καιρός΄σε στίχους-μουσική της Έλενας Ζανταρίδου κυκλοφορεί σε όλες  τις ψηφιακές πλατφόρμες απο την InsideOut Music WebPromotion.

https://www.youtube.com/watch?v=XAzFqWM3-OE


Artist info:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCs2WCZAXW4p0Wg7DaQ1GecQ

Instagram:https://www.instagram.com/gourzieleni /

Facebook:  https://www.facebook.com/eleni.gourzi.5

 

Galerie Δημιουργών Χελιδονούς 28, Ν.Κηφισιά

Ημέρα Παράστασης :Σάββατο 11 Νοεμβρίου, Έναρξη :21:30, Τιμή Εισητηρίου :10 ευρώ

Κρατήσεις:2106251732

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια