Είδαμε την παράσταση "Ευαγγελισμός, το μιούζικαλ" στο Θέατρο REX / Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη»



«Το μιούζικαλ Ευαγγελισμός παίζεται στο θέατρο Rex»

-Ο άνθρωπος δε ζει επειδή αναπνέει αλλά επειδή σχετίζεται-

Πρόκειται για μια παράσταση για το Χρόνο και την Αγάπη! Ένας σπουδαίος θίασος 21 ηθοποιών συμμετέχουν σε μια μουσική παράσταση εγκώμιο στη ζωή, που λόγω της αναπόφευκτης περατότητάς της, είναι τόσο γοητευτική και πολύτιμη. Η πρωτότυπη μουσική του Άγγελου Τριανταφύλλου και τα τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά επί σκηνής από καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές/στριες συνθέτουν μια πολυφωνική μουσική αφήγηση σε ένα θέαμα που ο θάνατος δεν είναι το τέλος αλλά μια αφετηρία αναγέννησης.

-Είναι απίστευτο πράγμα ο άνθρωπος-

-Η βελτίωση είναι ιατρική προκατάληψη-


H νύχτα είναι μεγάλη και οι νυχτοφύλακες λίγοι στον Ευαγγελισμό, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας. Ένα φορείο, ένας μονότονος ήχος από μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών. Ο Χάρος παραμονεύει με το δρεπάνι του, κινείται αργά και απειλητικά προς έναν ετοιμοθάνατο.

-Όλοι χρειάζονται μια μικρή παράταση-

-Το θαύμα σκοτώνει την πίστη-


Ο Απόστολος Παύλου, ο διευθυντής της Πρώτης Παθολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, με τη συνεργασία γιατρών και νοσηλευτών, αιχμαλωτίζουν τον Θάνατο. Αυτή η αναπάντεχη νίκη της ζωής, θα πυροδοτήσει μια σειρά αλλόκοτων γεγονότων που ξεφεύγουν από τα όρια της κοινής λογικής: τα παράθυρα τραγουδούν, τα ιατρικά γάντια γεμίζουν άγνωστους μύκητες, τα ασανσέρ δεν λειτουργούν, ενώ φαίνεται να μην έχουν καμία βλάβη. Ασθενείς συνέρχονται ενώ οι θάλαμοι και οι διάδρομοι πλημμυρίζουν από μουσική.

Ώσπου όλοι συνειδητοποιούν την απόλυτη ματαιότητα του εγχειρήματός τους.

-Οι άνθρωποι κουράζονται και μια μέρα αποφασίζουν ότι πέθανες πριν πεθάνεις.-

Περισσότερα για την παράσταση: εδώ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια