Γιούλη Ψαρράκη: Άνευ

 


Συγγραφέας: Γιούλη Ψαρράκη
ISBN: 13 9789606155758
Εκδόσεις: ΑΡΜΟΣ
Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2023
Αριθμός σελίδων: 240


Ένας χρήσιμος οδηγός για να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με το αλκοόλ και να συναντήσεις την αλήθεια σου
Θέλεις να εξερευνήσεις ποια είναι η σχέση σου με το αλκοόλ;
- Αναρωτιέσαι συχνά αν πίνεις παραπάνω από όσο πρέπει;
- Νιώθεις συχνά κουρασμένος/η, χωρίς ενέργεια και δεν ξέρεις γιατί;
- Συχνά αποφασίζεις να μην πιεις, αλλά τελικά υποκύπτεις και πίνεις έστω και ένα;
- Είσαι έτοιμος/η να βάλεις αυτή τη σχέση στο μικροσκόπιο και να ανακτήσεις το 100% των ικανοτήτων σου;
Το Άνευ είναι εδώ για να γνωρίσεις ακριβώς τι ρόλο παίζει το αλκοόλ στη ζωή σου, να επανεξετάσεις παγιωμένες απόψεις που μπορεί να μη σε εξυπηρετούν πια και να δεις πώς οι υγιεινοί τρόποι έκφρασης και διασκέδασης μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις αυτό το high χωρίς να βλάπτεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Είσαι έτοιμος/η να γνωρίσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου;


Το βιβλίο αυτό αποτελεί προσωπική έρευνα και αναφορά προσωπικών εμπειριών. Δεν αποτελεί υποκατάστατο επαγγελματικής ή άλλης ιατρικής βοήθειας. Υπάρχουν πολλά άρθρα, έρευνες και πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση και τη διαταραχή χρήσης του αλκοόλ στις μέρες μας, τουλάχιστον πολύ περισσότερα από το παρελθόν. Δυστυχώς, όμως, τα περισσότερα δεν είναι στη γλώσσα μας. Στο βιβλίο αυτό έχω συγκεντρώσει τα πιο σημαντικά στοιχεία που έχω διαβάσει από διάφορες έρευνες και πολλά βιβλία αυτοβοήθειας σχετικά με τη διακοπή ή τον περιορισμό της ουσίας (quit lit), που αυτή τη στιγμή είναι best seller σε Ευρώπη και Αμερική και έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βρουν την ελευθερία τους. Σίγουρα κάποιοι θα νιώσετε άβολα με το βιβλίο αυτό, κάποιοι μπορεί να μην είστε έτοιμοι για τη γυμνή αλήθεια και μπορεί σε άλλους να μην αρέσει το ύφος ή ακόμα και οι επαναλήψεις που υπάρχουν σε συγκεκριμένες έννοιες, αλλά σας προσκαλώ να ανοίξετε το μυαλό σας και να το διαβάσετε με τα μάτια της ψυχής. Με το βιβλίο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το ποια είναι, στ' αλήθεια, η ουσία που λατρεύετε να μισείτε, ποιοι είναι οι μύθοι που την περιβάλλουν, πώς μπορείτε να σπάσετε τον φαύλο κύκλο της εξάρτησης, να ελευθερωθείτε και, το κυριότερο, πώς να μπορέσετε να παραμείνετε ελεύθεροι. Γιατί το δύσκολο δεν είναι να κόψετε το αλκοόλ, το δύσκολο είναι να μπορέσετε να μείνετε πιστοί στην επιλογή σας.


Η Γιούλη Ψαρράκη ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του ΕΑΠ. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μεταφράστρια. Πέρασε για χρόνια στον χώρο του event marketing, ως Events Director στη διοργάνωση εκδηλώσεων και τώρα δραστηριοποιείται στον κλάδο που αγαπούσε πάντα, την εκπαίδευση. Το 2021, βάζοντας στόχους αυτοβελτίωσης, επαναπροσδιόρισε τη σχέση της με το αλκοόλ. Έκτοτε ασχολείται καθημερινά με την ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα που αφορούν το αλκοόλ και την επιβλαβή χρήση του. Είναι Freedom Coach, με ειδίκευση στην ελευθερία του ατόμου από το αλκοόλ, και Mindfulness Instructor.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια