Παναγιώτης Κελανδρίας: Ορίζοντες | Νέο Album


ΠαναγιώτηςΚελανδρίας: Ορίζοντες | Νέο Album
(p) & (C) 2020 / www.musicmirror.gr

Αυτή είναι η νέα δισκογραφική δουλειά του Παναγιώτη Κελανδρία με τίτλο "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καθρέφτης ήχων αληθινών. Ένα άλμπουμ που περιέχει 5 τραγούδια σε δικούς του στίχους και μουσική, που δουλεύτηκαν με αγάπη και μεράκι. Στο νησί της Κέρκυρας όπου ζει μόνιμα, παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς συνοδοιπόρους στα καλλιτεχνικά του βήματα εδώ και αρκετό καιρό, έφτιαξαν ένα υλικό αρκετά διαφορετικό από ό,τι έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα, που πιστεύει ότι θα μας συντροφεύσει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με την πανδημία να έχει επισκιάσει σχεδόν τα πάντα και να έχει αλλάξει όλο τον τρόπο ζωής μας. 

Αναφέρει: "Ευχαριστώ από καρδιάς τον αγαπημένο τραγουδοποιό Γιάννη Νικολάου που χωρίς δεύτερη σκέψου ερμήνευσε τον "Καθρέφτη", τον Σωκράτη Γανιάρη για την υπέροχη "χροιά" και παίξιμο των κρουστών και τα μέλη της μπάντας μου Αφροδίτη Διαβάτη, Θάλεια Ζερβού και Νικολέτα Γιαμά. 
Τον Κλεομένη Ευαγγελόπουλο και το Λυχνια (Tube Studio) στην Κέρκυρα για τις ηχογραφήσεις και την μίξη, τον Γιάννη Μπαξεβάνη για την ηχοληψία των κρουστών στο Sierra Studios, τον Θύμιο Παπαδόπουλο για το master, τους Αναστασία Παριανού, Γιώργο Τερζή και Αγγελική Παπαϊωάννου για την προσφορά των φωτογραφιών τους, τον Αλέξανδρο Γερασίμου που επιμελήθηκε την έκδοση, τον Φώτη Χαλκιά για τις όμορφες και από καρδιάς συμβουλές και, φυσικά, τον Μωυσή Ασέρ, ιθύνοντα νου της δισκογραφικής Καθρέφτης (που φωτίζει αυτή τη σκοτεινή εποχή) για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.
Τέλος ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας για την υποστήριξη και την προβολή: KYMA FM, 3point magazine , Το Υπόγειο. Μέσα τα οποία τα έχουμε ανάγκη για ενημέρωση ειδικά σε αυτούς τους καιρούς.Καλή Ακρόαση!"