Έκθεση ζωγραφικής: Τι μ' ωφελούν οι Άνοιξες | Δημήτρης ΜοράροςΜε έκθεση έργων του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στην καλλιτεχνική του δράση ο Χώρος Τέχνης δ. δίνοντας συνέχεια μετά την διακοπή των δραστηριοτήτων του λόγω της πανδημίας. Η έκθεση έργων του Δημήτρη Μοράρου λειτουργεί από την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 παρουσιάζοντας τη νέα δουλειά του καλλιτέχνη με τίτλο “Τι μ΄ ωφελούν οι άνοιξες”. Πρόκειται για έργα με θέμα τα λουλούδια και τα αγριολούλουδα της Άνοιξης προσφέροντας με την εικαστική του προσέγγιση μια ξεχωριστή απεικόνιση τους.

Ο Δημήτρης Μοράρος γνωστός από ατομικές εκθέσεις στο Βόλο, την Αθήνα την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικό διακρίνεται για την αναπαραστατική του ζωγραφική η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και νεκρές φύσεις. Χρησιμοποιώντας ζεστή χρωματική κλίμακα αποδίδει τα θέματα του περιγραμματικά.

Βιογραφικό του Δημήτρη Μοράρου
Ο Δημήτρης Μοράρος γεννήθηκε στο Βόλο το 1957. Σπούδασε στην Αθήνα Εφαρμοσμένες Τέχνες με την Χριστίνα Μυταρά και ζωγραφική με τον Γιάννη Τσαρούχη στον οποίο διετέλεσε για τρία χρόνια βοηθός στο Μαρούσι και στο Παρίσι από το 1975 έως το 1978. Μελέτησε τη Βυζαντινή ζωγραφική στις Καρυές του Αγίου Όρους με τον Ιερομόναχο Γεράσιμο. Ζει και εργάζεται στο Βόλο ως ζωγράφος, χαράκτης και επιμελητής εκδόσεων.

Σημειώνεται ότι στο χώρο τέχνης δ. τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών.