Νέα Έκδοση: Το Αόρατο Νήμα του Γιώργου Αθανασέλλη | Εκδόσεις Πηγή


Οι Εκδόσεις Πηγή παρουσιάζουν το μυθιστόρημα φαντασίας του Γιώργου Αθανασέλλη "Το Αόρατο Νήμα''.
Τρεις ιστορίες μέσα στο χρόνο, που θα μπορούσαν να ενώνονται από ένα αόρατο νήμα. 
Οπισθόφυλλο
Φαντάσου μία τυχαία γνωριμία μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας στην Αθήνα του 2020. Μπορεί αυτή η τυχαία συνάντηση και ερωτική συνεύρεση της μίας βραδιάς να αλλάξει τη ροή της ζωής των δύο αυτών ανθρώπων; Για να προσπαθήσει κάποιος να δώσει απάντηση, θα πρέπει αρχικά να γυρίσει ο χρόνος στη Θεσσαλονίκη του 1967. Εκεί που ο κυρ Ηλίας θεωρεί πως έχει επιτέλους καταφέρει να βάλει θεμέλια στη ζωή που παλεύει να χτίσει από τότε που γεννήθηκε. Θα πρέπει όμως να τρέξει ο χρόνος και προς το Παρίσι του 2084, εκεί που η Μαριάν στήνει τη δική της ζωή θεωρώντας πως έχει και τον έλεγχο αυτής. 
Τρεις ιστορίες μέσα στον χρόνο, στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, που θα μπορούσαν να ενώνονται μέσα από ένα αόρατο νήμα. Και αν αυτό ισχύει, αν όντως υπάρχει ένα αόρατο νήμα που συνδέει τις ζωές αυτών των ανθρώπων μεταξύ τους, τότε ποιος άραγε κινεί αυτό το νήμα; Υπάρχει σκηνοθέτης σε αυτές τις τρεις παραστάσεις ή εκτυλίσσονται με τυχαίο τρόπο; Επιλέγει ο καθένας από τους πρωταγωνιστές το σκηνικό ή μήπως όχι; 
Ο Συγγραφέας 
Ο Γιώργος Αθανασέλλης γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του με Ph.D. στην Οργανική Σύνθεση Χημικών Μορίων με Φαρμακολογικό Ενδιαφέρον στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 
Από το τέλος του 2006 ξεκινά το ενδιαφέρον του για τομείς πέρα από τις Θετικές Επιστήμες, που σχετίζονται με θέματα που άπτονται της Ψυχολογίας. Από το 2014 η συγκεκριμένη ενασχόληση γίνεται περισσότερο στοχευμένη, καθώς ξεκίνησε να εκπαιδεύεται στο NLP (Neuro Linguistic Programming), μέσα από σπουδές σε εξειδικευμένα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αυτή η εκπαίδευση του έδωσε την ευκαιρία να γεφυρώσει τις γνώσεις που είχε ήδη αποκτήσει στον τομέα των Θετικών Επιστημών με πληροφορίες και δεδομένα που αφορούν τον τομέα των Ανθρωπιστικών Επιστημών, με στόχο την ενοποίηση τους σε ένα ολοκληρωμένο παζλ παροχής υπηρεσίας στον τομέα της θεραπείας, μέσω της Συμβουλευτικής. 
Η ενασχόληση του με τον τομέα της συγγραφής, έχει ξεκινήσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010, κάτι που συνεχίζεται αδιαλείπτως μέχρι και σήμερα. Το 2016 εκδίδεται το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Κραυγή Σιωπών, που είναι μία συλλογή χρονογραφημάτων της τριετίας 2013-2015.