Γιώργος Νταλάρας: Τα μουσικά γενέθλια DUETS | Νέο Album


Μια μεγάλη γιορτή για έναν μεγάλο ερμηνευτή


«Αυτό που αισθάνεστε όλοι εσείς κι εμείς εδώ στη σκηνή, δεν είναι μια γιορτή δική μου, είναι μια γιορτή δική μας. Εσείς κι εμείς, εμείς κι εσείς και κυρίως όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έζησαν, ονειρεύτηκαν, έγραψαν και συνέθεσαν αυτά τα καταπληκτικά τραγούδια που κάναν τη ζωή μας πιο όμορφη. Σ’ αυτούς τα χρωστάμε όλα…»

Λόγια του Γιώργου Νταλάρα στην έναρξη της μεγάλης συναυλίας του στο Ηρώδειο στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, με τίτλο «Μουσικά γενέθλια - DUETS», με την οποία γιόρτασε πενήντα και πλέον χρόνια διαδρομής στο ελληνικό τραγούδι.

Το διπλό album «ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - Τα μουσικά γενέθλια, DUETS» κυκλοφορεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την MINOS EMI / UNIVERSAL, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε όλα τα καταστήματα πώλησης δίσκων.

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα τραγούδησαν δεκαεννέα φίλοι του ερμηνευτές: Μελίνα Ασλανίδου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρίζα Ρίζου, Μαρίνα Σάττι & Fonés, Μπάμπης Στόκας, Ασπασία Στρατηγού, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάριος Φραγκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Μάλιστα, με τους περισσότερους από αυτούς είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε για παλαιότερες συνεργασίες τους με τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά και για την προετοιμασία της συγκεκριμένης συναυλίας. Όλες αυτές οι συνεντεύξεις δημοσιεύθηκαν στο Ogdoo.gr, τις ημέρες πριν την εκδήλωση, ενώ με σχετικά ρεπορτάζ αναφερθήκαμε τόσο στις λεπτομέρειες της συναυλίας, όσο και στην έκπληξη που ετοίμασαν στον Γιώργο Νταλάρα, τραγουδιστές, μουσικοί καθώς και στελέχη της εταιρείας και του ραδιοφωνικού σταθμού «Μέντα 88», που ήταν συνδιοργανωτής της συναυλίας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου:

«Τα μουσικά γενέθλια» του Γιώργου Νταλάρα ήταν μια συναυλία από αυτές που μένουν χαραγμένες σε μνήμη και καρδιά. «Τα μουσικά γενέθλια» με τα σπάνια ντουέτα ζωντάνεψαν τραγούδια που καθορίζουν εδώ και 50 χρόνια, σε κάθε γενιά, το συναίσθημα, την αισθητική, την αγάπη, τον πόνο, την ανάταση και την ιστορική μνήμη ενός ολόκληρου λαού.

Είναι τα δικά σας τραγούδια!

Ακούστε ολόκληρο το album όπως και ολόκληρη τη δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα στο ανανεωμένο κανάλι του στο YouTube το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό.

Πηγή: ogdoo.gr