Κλεονίκη Δεμίρη: Πρόγραμμα συναυλιών για το καλοκαίρι 2020

Κλεονίκη Δεμίρη 
 Συναυλίες - Καλοκαίρι του 2020
"Τα Καλοκαιρινά" και το νέο album "Μαγική Συνταγή"

20 Ιουλίου,Φεστιβάλ Καλαμάτας, προαύλιος χώρος Μεγάρου Χορού
30 Ιούλιου, Οινούσσες, λιμάνι
3 Αυγούστου, Τροφώνια 2020 στη Λειβαδιά, Αρχαιολογικός Χώρος Λέοντος Χαιρώνειας
28 Αυγούστου, "Οινοξένεια" 2020 στο Αίγιο

Ώρα έναρξης παραστάσεων 21:00Δελτίο Τύπου:
Μια συναυλία με τα πιο δροσερά τραγούδια θα παρουσιάσει η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη αυτό το καλοκαίρι μαζί με τα τραγούδια από τον νέο της δίσκο με τίτλο "Μαγική Συνταγή". Ανανεώνοντας το πρόγραμμά της και μετά από πολλές συναυλίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, το εξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Αμάν, Τίρανα, Φλωρεντία, Σκόπια κ.α.) και επιτυχημένες καλοκαιρινές περιοδείες, μας προτείνει μια νέα καλοκαιρινή "Μαγική Συνταγή", φτιαγμένη από διαφορετικά υλικά και πολύ μεράκι!

Η Κλεονίκη Δεμίρη μας υπόσχεται μια παράσταση με τραγούδια που θα ζωντανέψουν τα περασμένα καλοκαίρια μας, αυτά που κρατήσαμε για πάντα στην καρδιά μας, αλλά κι εκείνα που τ’ αφήσαμε να τα πάρει το κύμα...

Από το "Μια θάλασσα μικρή", μέχρι το "Μες στου Αιγαίου τα νησιά" και από το "Μια αγάπη για το καλοκαίρι", μέχρι το "Luz de Luna", θα απολαύσουμε μια νύχτα καλοκαιριού γεμάτη από φεγγάρια, έρωτες και αστέρια, με τραγούδια των πιο αγαπημένων μας Ελλήνων συνθετών και τραγούδια απ' όλο τον κόσμο που υμνούν την πιο όμορφη και ανέμελη εποχή του χρόνου!

Μια ονειρική νύχτα που θα τραγουδήσουμε με τη ψυχή μας, θα νοσταλγήσουμε παλιές διακοπές, θα περιπλανηθούμε στα σοκάκια του Αιγαίου και μαζί με τα νέα της τραγούδια, όπως το "Όλα θα Πάνε μια Χαρά" από το τελευταίο της album ''Μαγική Συνταγή'' που αγαπήθηκε πολύ, θα κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία και Λατινική Αμερική σε μια μοναδική νύχτα καλοκαιριού! Ελάτε να δούμε μαζί τον έναστρο ουρανό, να μυρίσουμε τη θάλασσα, να τραγουδήσουμε μαζί τα ωραιότερα καλοκαιρινά τραγούδια με την νέα "Μαγική Συνταγή" της Κλεονίκης Δεμίρη!

Στο πιάνο ο Γιώργος Τσοκάνης.