Εργαστήρι υποκριτικής της Anasa Art on Stage


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ANASA ART ON STAGE

Η ANASA ART, η εταιρία θεατρικών παραγωγών, εξακολουθεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τη προσπάθειά της προσφέροντας θεατρική και συγγραφική παιδεία μέσω των εργαστηρίων της. Διοργανώνει σε γνωστές σκηνές των Αθηνών φεστιβάλ μονολόγων 2 με 3 φορές τον χρόνο δίνοντας την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί. 

Ο Δ. Παραδείσης (ηθοποιός και σκηνοθέτης), η Ελένη Μχελή (σκηνοθέτης σκηνογράφος) ο Γιώργος Σ. Πολίτης (συγγραφέας) εξακολουθούν προς το παρόν διαδικτυακά το έργο τους κι αργότερα στην αίθουσα του εργαστηρίου μας, ώστε η προσπάθεια όλων να στεφθεί με επιτυχία. Οι μεν ηθοποιοί του εργαστηρίου που ξεχωρίζουν, να ανέβουν ως επαγγελματίες στο σανίδι γνωστών αθηναϊκών σκηνών με έργα κλασικά ή πρωτότυπα, οι δε συγγραφείς να δουν τα έργα τους να εκδίδονται από γνωστό εκδοτικό οίκο των Αθηνών.

Η ευκαιρία τώρα και για υποψήφιους ηθοποιούς, αλλά και για συγγραφείς, παραμένει προσιτή. Οι νέες πρακτικές διδασκαλίας έπου εφαρμόζουμε ή εφαρμόζονται υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα. Τώρα είναι εύκολο να δώσει κάποιος πνοή στο όνειρό του, μόνη προϋπόθεση η θέληση…
ΤΟ Βιωματικό εργαστήρι υποκριτικής της ANASA ART 'ON STAGE' στεγάζεται στο Armani MUSICAL Theatre Centre (Κωσταντινουπόλεως 84 Κεραμεικός), υπό την διδασκαλία του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Παραδείση .Απευθύνεται σε φίλους και φίλες που θέλουν να ασχοληθούν και να εξελιχθούν στην τέχνη της υποκριτικής, επιπλέον σε άτομα που έχουν ανάγκη να εκφραστούν με την γλώσσα του σώματος και να αποκτήσουν αυτογνωσία ή να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. Να περνούν όμορφα και να ζουν δυνατές στιγμές ανήκοντας σε μια ομάδα που συνεργάζεται άψογα δημιουργόντας όμορφα πράγματα!
Συμμετοχές σε παραστάσεις του εργαστηρίου υποκριτικής ON STAGE της ANASA ART και προοπτική συμμετοχής σε επαγγελματικές παραστάσεις.
Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε κοντά μας για δεύτερη χρονιά στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής της ANASA ART, τον αξιόλογο συγγραφέα και δάσκαλο Γιώργο Σ.Πολίτη, που συνεργάζεται επίσης και με τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Οι σπουδαστές μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απο κοντά το πως μια ιδέα γίνεται κείμενο,το πως εξελίσσεται σε έργο και πώς παρουσιάζεται επί σκηνής ή σε κάποιο βιβλίο.
Η ANASA ART ξεχωρίζει τους καλύτερους ηθοποιούς και συγγραφείς καΙ τους προσφέρει ρόλους σε επαγγελματικές παραστάσεις της και τους εξασφαλίζει έκδοση του βιβλίου τους, δίνοντας πνοή σο όραμά τους.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6983782678 και 6983042463 για να κλείσετε το πρώτο σας μάθημα δωρεάν χωρίς δέσμευση

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ: 

1. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής. Η εγγραφή κατοχυρώνεται με την εγγραφή του πρώτου μήνα.
2. Το κόστος συμμετοχής των μαθημάτων είναι μηνιαίως 30€, για τους δε ανέργους ισχύουν ειδικές τιμές*.
3. Η παρουσία των σπουδαστών στα μαθήματα είναι βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στα θεατρικά δρώμενα του εργαστηρίου.
4. Λόγω της προσπάθειας δημιουργίας ολιγομελών τμημάτων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας. 
5. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία τόσο στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής όσο και σε εκείνο της υποκριτικής.Διεύθυνση : Κωσταντινουπόλεως 84, Κεραμεικός Αθήνα.

Τηλέφωνο : 6983782678
anasa.art.prd@gmail.com