Ομαδική Έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών στην Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος- Δεξαμενή»

 


Από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

 Διάρκεια έκθεσης: 

έως Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.


Από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ –  δεξαμενή»  η έκθεση με τίτλο: “ Exclusives 2020 ”.

Με την έκθεση αυτή που φέτος αποτελεί μέρος του προγράμματος της Αρτ-Αθήνα, εγκαινιάζεται επίσημα η νέα Εικαστική Σεζόν.

Είναι μια ομαδική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής εμπλουτισμένη με περισσότερα έργα απ’ ότι συνήθως στο περίπτερο μιας φουάρ καθώς ο χώρος της γκαλερί είναι πολύ μεγαλύτερος.

Στην έκθεση παρουσιάζονται  έργα καταξιωμένων καθώς και νεότερων καλλιτεχνών από την Τέχνη του σήμερα !

Έργα ξεχωριστά που φανερώνουν τις απίστευτες δυνατότητες των σύγχρονων καλλιτεχνών της χώρας μας, συνομιλούν σε έναν άκρως ενδιαφέροντα εικαστικό διάλογο.

Τα έργα κινούνται από τον έντονο εξπρεσιονισμό και τον αφηρημένο εξπρεσιονισμό, έως την απόλυτα ρεαλιστική ζωγραφική, ή την αφηγηματική αναπαράσταση και ως την αφαίρεση.

Από την ποπ-αρτ σε νέες τις εκφάνσεις, έως τη γεωμετρική τέχνη και τα έργα με διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπικές ιδιαιτερότητες.

Τα έργα της παρούσας έκθεσης θα αποτελέσουν σίγουρα ένα δυνατό πόλο έλξης του ενδιαφέροντος του φιλότεχνου κοινού και κάθε λάτρη της Τέχνης, αλλά και του απλού κοινού.

Πλουραλισμός, έκρηξη χρώματος, δυναμικές και ευαίσθητες προσεγγίσεις σε θεματογραφικούς άξονες που κυμαίνονται από την σύγχρονη τοπιογραφία έως τον άνθρωπο, τη γεωμετρική Τέχνη, την Αφαίρεση, δημιουργούν μία διέξοδο από τους όποιους προβληματισμούς και μας εισάγουν σ’ έναν όμορφο κόσμο,  όπως μόνο οι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν.

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες:

Μελίνα Αποστολίδου, Κάτια Βαρβάκη, Αριάδνη Βιτάσταλη, Χριστίνα Δουζένη, Μιχάλης Δουκουμετζάκης, Άρτεμις Κατσαμπάνη, Ναταλία Κερκύρα, Νίκος Κρανάκης, Νίκος Κρυωνίδης, Μάγδα Λεβεντάκου, Νικόλας Μπλιάτκας, Αντώνης Παπαδόπουλος, Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου, Έλενα Παπαδημητρίου, Τριαντάφυλλος Πατρασκίδης, Νταίζη Περράκη, Φώτης Πεχλιβανίδης.

Αστρολάβος Δεξαμενή: Ξανθίππου 11, Κολωνάκι, τηλ. 2107294342, 3, ωράριο λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή: 11.00 – 15.00 & 18.00 – 21.00 και Σάββατο: 11.00 – 15.00.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια