CITY DRIVE-IN OAKA από 5 έως 17 Σεπτεμβρίου


CITY DRIVE-IN OAKA
OAKA (Parking 5)
Το Cinema Alive παρουσιάζει το “City Drive-in” σε ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της Αθήνας, στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ).
Το ομορφότερο και ασφαλέστερο drive-in cinema της Αθήνας επιστρέφει μετά από ολιγοήμερες διακοπές για να συνεχίσει το μαγικό του ταξίδι προσφέροντας στο αθηναϊκό κοινό μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαρίζοντάς του μικρές δόσεις απόδρασης και ξενοιασιάς, με προβολές ταινιών, συναυλιών και stand up comedy shows στο επιβλητικό Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών - Σπύρος Λούης (Ο.Α.Κ.Α).
Καθημερινά από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τις 2 το βράδυ, το City Drive-in ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Μπείτε λοιπόν στο αυτοκίνητό σας και απολαύστε μια βραδιά κάτω από τα αστέρια του Αττικού ουρανού με φόντο το επιβλητικό στέγαστρο Καλατράβα σε συνδυασμό με δροσερά cocktails, παγωμένες μπύρες, ζεστό ποπκορν και νάτσος στο μεγαλύτερο Drive in της πόλης. Σας περιμένουμε!
Στο χώρο του City Drive-in λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα και επιμελείται ο Ελληνολιβανέζος Chef Fahd (FAHD TV).
Το City Drive-in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους.
Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook - instagram) και στην ιστοσελίδα μας www.driveincinema.gr και στο viva.gr
Το Drive-in έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός

τόσο για την φύση του, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρεται για την τήρηση του social distancing, όσο και για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα.

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως:
- Καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού
- Χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό.
- Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.
- Χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης.
- Αποφυγή συνωστισμού.
Facebook: cinema alive
Instagram: cinemaalive
ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ MAX 4 ΑΤΟΜΑ/ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ