Η Αφεντούλα Ραζέλη σε μια καινούργια συνεργασία με το Τρίο Κατάρα

 


Η Αφεντούλα Ραζέλη σε μια καινούργια συνεργασία με το Τρίο Κατάρα..(το όνομα ειναι επήρεια από το Τρίο Κιτάρα, γνωστό παλιό μουσικό τρίο)..

Ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται απο τους ταλαντούχους της νέας γενιάς μουσικούς, Παναγιώτη Διαμάντη, Κωστή Κωστάκη και Σωτήρη Λέτσιο. Τρεις κιθάρες και τρεις φωνές δίνουν στο Τρίο Κατάρα μια αίσθηση που σε πάει πίσω στο παλιό αστικό λαϊκό τραγούδι του ΄30,΄40 και ΄50, παντρεύοντας παράλληλα ηχοχρώματα και αρμονίες από άλλα μουσικά είδη.. αλλά και δημιουργώντας νέα τραγούδια συνδυάζοντας και αναμειγνύοντας παλιότερες με νεότερες μουσικές δομές.
Έτσι, λοιπόν, το Τρίο Κατάρα θα ντύσει το ιδιαίτερο και μοναδικό ηχόχρωμα της Αφεντούλας, τα τραγούδια της δισκογραφίας της, αλλά και τραγούδια αγαπημένα προσαρμοσμένα στις τρείς κιθάρες, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση οικειότητας, παρέας και ανταμώματος.

Όπως λέει η ίδια, "επιθυμώ μέσα από το τραγούδι να μεταδώσω στους ακροατές την πολύτιμη αίσθηση της ένωσης ,του οικείου, της φιλοξενίας, της χαράς, της γιορτής".


Παρασκευές 9-16-23-30 Οκτώβρη

 

Στο Μπαράκι της Διδότου, Διδότου 3 Αθήνα
Εναρξη: στις 9:00
Εισοδος:  8 ευρω. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια