Αφιέρωμα στον ραδιοφωνικό παραγωγό, ερμηνευτή και τραγουδοποιό Αχιλλέα Μωραΐτη



Ο Αχιλλέας Μωραΐτης γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 χρονών έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική ξεκινώντας τις σπουδές του στο κλασικό βιολί.

Μπαίνοντας στα εφηβικά του χρόνια τον κέρδισε η rock μουσική κι έτσι ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα, παράλληλα με τις σπουδές του στο βιολί και τα ανώτατα θεωρητικά.

Το 2010 έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή ως μπασίστας και κιθαρίστας διαφόρων συγκροτημάτων και το 2014 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική με πολλές εμφανίσεις σε μαγαζιά και συμμετοχές σε φεστιβάλ σαν αυτόνομος καλλιτέχνης.


Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου με τίτλο "Σταγόνες Παραδείσου", το Φεβρουάριο του 2020, και κατόπιν αρκετών συμμετοχών του ως συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής σε δουλειές άλλων καλλιτεχνών, συνεχίζει να δίνει το παρόν με τις ζωντανές του εμφανίσεις.


Από τον Απρίλιο του 2020 ξεκίνησε την καριέρα του και ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Η εκπομπή του εκπέμπει κάθε Κυριακή στις 20:00 από το Ράδιο Αλληλέγγυοι και έχει τον τίτλο "Νότες αδέσποτες".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια