Αφιέρωμα στη ραδιοφωνική παραγωγό Χριστίνα Δεληγιάννη


Η Χριστίνα Δεληγιάννη τρέφει μεγάλη αγάπη για το ραδιόφωνο.

Πριν από επτά χρόνια της προτάθηκε από μια φίλη να συμμετέχει ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό της. Συμφώνησε με μεγάλη χαρά και ξεκίνησε την εκπομπή της με τίτλο "Μουσικές Ανάσες".

Από εκείνη την ημέρα ασχολείται με την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών. Το καλοκαίρι του 2016 δημιουργήθηκε το Eternal Radio στο οποίο είναι συνιδιοκτήτρια και υπεύθυνη ελληνικού προγράμματος. Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε το ταξίδι της χωρίς τέλος στον κόσμο της μουσικής.


Παρακάτω θα βρείτε τους λόγους που κάνει με τόση αγάπη την εκπομπή της "Μουσικές Ανάσες" τις τελευταίες επτά σεζόν:

Από μικρή λάτρευε την επικοινωνία και τη μουσική. Την αποκαλούν "πολυλογού" και δεν έχουν άδικο, απ' ότι παραδέχεται. Την αποκαλούν επίσης "μουσική βιβλιοθήκη" και πάλι παραδέχεται πως δεν έχουν άδικο.

Σε κάθε στιγμή της ζωής της, καλή ή άσχημη, η μουσική υπήρξε σύντροφός της και της χάριζε ανάσες. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει κι η ίδια με τους ακροατές της, να τους δίνει δηλαδή και να παίρνει μαζί τους ανάσες μέσω της μουσικής και της επικοινωνίας, αλλά και μέσω της διάδρασης μαζί τους. 

Οι "Μουσικές Ανάσες" έχουν ελεύθερο πρόγραμμα. Περιλαμβάνουν συνεντεύξεις, αφιερώματα και ειδικά μουσικά θέματα, πάντα με γνώμονα την καλή ελληνική μουσική. Κύριος σκοπός της, αλλά και του Eternal Radio, είναι η στήριξη νέων καλλιτεχνών. Οπότε θα ακούσετε παρακολουθώντας την πολλές νέες κυκλοφορίες και πολλές παρουσιάσεις νέων καλλιτεχνών.

Οι "Μουσικές Ανάσες" μεταδίδονται κάθε Τρίτη 22:00-24:00 ζωντανά από το Eternal Radio www.eternal-radio.net και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη 21:00-23:00 από τον Planet 90,6 www.planet-radio.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια