Πρόσκληση: ΣΟΚ! Ανασύρθηκε νεκρός ο καθηγητής Αλέξανδρος Κέρμαν, η απαγωγή της Ναταλίας και μια υπογραφή που τα αλλάζει όλα!!! (Δείτε το 9ο Επεισόδιο)

Πρόσκληση: ΣΟΚ! Ανασύρθηκε νεκρός ο καθηγητής Αλέξανδρος Κέρμαν, η απαγωγή της Ναταλίας και μια υπογραφή που τα αλλάζει όλα!!! (Δείτε το 9ο Επεισόδιο)

Μια ανάσα πριν το τέλος… όλα άλλαξαν όπως μας έδειξαν στο trailer για το 9ο επεισόδιο.
Πρώτον: Ο καθηγητής Αλέξανδρος Κέρμαν ανασύρθηκε νεκρός μέσα στο εργοστάσιο που τον βρήκε η ομάδα Σ.Κ.Ι.Α.
Δεύτερον: Η απαγωγή της Ναταλίας και ποιος κινεί τελικά τα νήματα
Τρίτον:  Η αστυνομία αποκάλυψε στην ομάδα πως η Ναταλία εκείνο το βράδυ…
Άλλο ένα επεισόδιο μένει για να τα μάθουμε όλα!!!
Τι άλλο μπορεί να συμβεί στο 10ο και τελευταίο επεισόδιο;;;

Διαβάστε την περίληψη του 9ου Επεισοδίου:

Ο κλοιός γύρω από την ομάδα  Σ.Κ.Ι.Α. σφίγγει ολοένα και περισσότερο!!! Τα μέλη της εξακολουθούν να προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και ταυτόχρονα να βρουν τρόπο διαφυγής από το ερημωμένο εργοστάσιο κόντρα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν. Παράλληλα, κι ενώ όλα δείχνουν ότι τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή, οι δύο αστυνομικοί (Μάκης και Κατερίνα) κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους προκειμένου να βοηθήσουν με τη σειρά τους στην εξιχνίαση αυτής της τόσο μυστηριώδους υπόθεσης!!!
Άραγε θα καταφέρει η ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. να απεγκλωβιστεί και να ρίξει φως στα σκοτεινά μονοπάτια της υπόθεσης ή τον πρώτο λόγο στη λύση του μυστηρίου θα έχει η αστυνομία;;;; 

Δείτε το 9ο επεισόδιο:


Διανομή Ηθοποιών:
Βύρων Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Σίμος Δρακόπουλος, Εύα Αλεξανδροπούλου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Μανώλης Σκιαδάς, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δημήτρης Νέζης, Νικόλας Μουρελάτος, Μάρθα Μουτσάκη, Cate Capaso και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια