Ο Σταύρος Ξαρχάκος στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

 Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» καλωσορίζει τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο στο δυναμικό της.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος είναι από τους σημαντικότερους πρωτεργάτες του ελληνικού τραγουδιού, με ώριμη πολιτική σκέψη και με δράση υπέρ των πολιτιστικών θεμάτων της χώρας, αλλά και ειδικότερα υπέρ της κοινότητας των Ελλήνων Δημιουργών για τα πνευματικά τους δικαιώματα.

Ο κορυφαίος συνθέτης, ενορχηστρωτής και μαέστρος έχει συνθέσει πλήθος τραγουδιών που αγαπήθηκαν πολύ, άφησαν εποχή και σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά, μέσα από τους στίχους εξαίρετων στιχουργών και τις φωνές σπουδαίων ερμηνευτών, μουσική για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο και την αρχαία τραγωδία, καθώς και ορχηστρική μουσική (σουίτες μπαλέτου, κοντσέρτα, συμφωνικά έργα).

Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ εκπροσωπεί σήμερα στην Ελλάδα πάνω από 2.000.000 μουσικοσυνθέτες και δημιουργούς από όλο τον κόσμο και 25.000.000 μουσικά έργα, είναι μέλος αναγνωρισμένων διεθνών και ευρωπαϊκών ενώσεων, όπως της CISAC, της GESAC και της BIEM, και συνεχίζει να υποδέχεται καθημερινά νέα σημαντικά ρεπερτόρια από όλα τα είδη της Ελληνικής Μουσικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια