Γιώργος Τριγύρης: Ο Χορός της Προδοσίας | Νέα έκδοση





O συγγραφέας-φαινόμενο (αν και αφανής, δλδ ghost writer, των 60 μυθιστορημάτων στην amazon) Γιώργος Τριγύρης επιστρέφει με μία ερωτική περιπέτεια μυστηρίου με καταιγιστική πλοκή.

Ο Τζέιμς Άλεν, κατά κόσμο Τζίμι Άλφα, είναι ένας τριαντάχρονος μουσικοσυνθέτης που ζει μια μοναχική ζωή στο βουνό στην κωμόπολη του Γκλέντεηλ, μακριά από την βαβούρα της Νέας Υόρκης. Έχει επιλέξει την ανωνυμία του και ο κόσμος δεν γνωρίζει ποιος είναι ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης με τις άπειρες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Η ήρεμη ζωή του αλλάζει, όταν μια πεζοπόρος η Ολίβια Κλέητον, χτυπάει το πόδι της σχεδόν έξω από την καλύβα του και εκείνος της σώζει τη ζωή από μια επικείμενη επίθεση λύκων...Ο Τζέιμς νιώθει μια ισχυρή έλξη για την Ολίβια, αλλά καταφέρνει να αντισταθεί, έχοντας ακόμη νωπές τις πληγές του.

Όλα, όμως, θα αλλάξουν όταν ο Τζέιμς επισκέπτεται το σπίτι της Ντέινα, μιας ανερχόμενης μουσικού, και τη βρίσκει στο πάτωμα γυμνή και μαχαιρωμένη. Η αστυνομία που μόλις φτάνει στο διαμέρισμα τον συλλαμβάνει ως ύποπτο. Ο αγώνας για να αποδείξει την αθωότητά του θα τον φέρουν αντιμέτωπο με δυσάρεστες και σοκαριστικές αλήθειες…



Ο συγγραφέας

Ο Γιώργος Τριγύρης γεννήθηκε πριν τριάντα εννέα χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από την εφηβεία του έγραφε για ό,τι τον προβληµάτιζε, περισσότερο για τις σχέσεις του, και σκάρωνε στίχους. Μετά από µια περιπλάνηση στον χώρο της τραπεζικής και των ακινήτων, αποφάσισε να ασχοληθεί µε αυτό που τον εξέφραζε περισσότερο, τη συγγραφή. Τα τελευταία επτά χρόνια γράφει στα αγγλικά για άλλους συγγραφείς στο amazon.com ως ghostwriter (αφανής συγγραφέας). Έχει ασχοληθεί µε αρκετά είδη ροµαντικών µυθιστορηµάτων, κι έχει συνολικά στο ενεργητικό του πάνω από εξήντα βιβλία, επτά εκ των οποίων έχουν γίνει best-seller.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια