Θρίλερ για γερά νεύρα από τις εκδόσεις Πηγή

Μυθιστορήματα τρόμου και αστυνομικά θρίλερ που δεν θα αφήνουμε από τα χέρια μας

Πολιτικές ίντριγκες, δολοφονίες, ιστορίες τρόμου εμπνέουν την ανήσυχη πένα των συγγραφέων μας, οι οποίοι υπόσχονται αμείωτο σασπένς μέχρι την τελευταία σελίδα.

Νυχτερινό τρένο



Η Αγγελική Μαρτίνου, µια νεαρή γυναίκα, ξυπνά σε έναν έρηµο σταθµό τρένων. Το τοπίο µοιάζει εντελώς άγνωστο σε αυτήν. Δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί ενώ η άγνοια για το παρελθόν της µεγαλώνει τη δυσφορία της. Ο παγωµένος αέρας, το σκοτάδι και τα θηρία του δυσχεραίνουν περισσότερο τη θέση της. Όταν µια αγέλη λύκων οσµίζεται τον φόβο της και πλησιάζει επικίνδυνα, το Νυχτερινό Τρένο σαν από µηχανής θεός, σταµατά στην έρηµη πλατφόρµα και την καλεί σε επιβίβαση.Το ταξίδι για το άγνωστο μόλις ξεκινά...


Η Κατερίνα Θεοδώρου ζει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και είναι δασκάλα. Είναι παντρεµένη και έχει δύο κόρες. Το πρώτο της βιβλίο «Ο δρόµος για την Κόλαση» κυκλοφόρησε τον Δεκέµβριο του 2016. Τον Οκτώβριο του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερό της βιβλίο , «Εκείνη». Την ίδια χρονιά συµµετείχε στην ανθολογία διηγηµάτων φαντασίας «Βρόχος». Τα διηγήµατά της που έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισµούς είναι: «Θανάσιµος Οιωνός», «Η φρικτή αλήθεια», «Για πάντα…», «H επέτειος» ενώ δύο νέα διηγήµατά της θα συµπεριληφθούν σε συλλογές µέσα στους επόµενους µήνες.



Η νυχτερίδα ανάμεσά μας


Όταν ένα από τα μεγάλα κεφάλια πίσω από το αποτρόπαιο πολιτικό σκάνδαλο της Καμένης Γης βρέθηκε δολοφονημένο, πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν στο χέρι της θείας δίκης. Η ιστορία, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Το πρώτο θύμα ακολούθησε ένα δεύτερο, έπειτα ένα τρίτο… Όλα, εμπλεκόμενα στο ίδιο σκάνδαλο. Όλα, στο στόχαστρο του ίδιου άγνωστου δολοφόνου. Η Νυχτερίδα βρίσκεται ανάμεσά μας! Ποιος ή ποια κρύβεται πίσω από την ταυτότητα του μυστηριώδη δολοφόνου; Τι σχέση έχει με τους ανθρώπους πίσω από το σκάνδαλο και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός της; Πρόκειται για έναν εκδικητή της κοινωνίας ή για έναν ακόμα μανιακό κατά συρροή δολοφόνο; Απέναντι στην αχόρταγη μανία της Νυχτερίδας θα σταθούν μία σερίφισσα με ριψοκίνδυνο σχέδιο, ένας τραμπούκος σε μονοπάτι αυτοβελτίωσης και ένα έφηβο και ατίθασο κορίτσι, που αδυνατεί να βρει ένα μέρος στο οποίο να ανήκει. Τα πιόνια είναι στημένα και οι παίκτες στις θέσεις τους. Η παρτίδα ξεκινάει…


Ο Χάρης Θωμαΐδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 16 Οκτωβρίου του 1992 και ζει στην Αλεξανδρούπολη με τη γυναίκα του Αθανασία και τον σκύλο τους Σπίθα. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και η ενασχόλησή του με τη συγγραφή ξεκίνησε στα δεκαπέντε του χρόνια, όταν οι σχολικές εκθέσεις αποτελούσαν βάση δημιουργίας μικρών διηγημάτων. Στα είκοσι δύο του ολοκλήρωσε και το πρώτο του μυθιστόρημα. Τώρα, εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία, όπου του δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζει καθημερινά νέα πρόσωπα και να συλλέγει ξεχωριστές εμπειρίες.



Φυγή


Καθώς η αυγουστιάτικη ζέστη κατακλύζει τους στενούς, βρόµικους δρόµους γύρω απ’ το λιµάνι του Πειραιά, έξι γνωστοί δικηγόροι της πόλης βρίσκονται δολοφονηµένοι ο ένας µετά τον άλλο. Ο αστυνόµος Μάριος Φωκάς αναλαµβάνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, όµως, όσο κι αν προσπαθεί, είναι σαν να αναζητά ένα φάντασµα. Ο µόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο πρώην δικηγόρος Στέλιος Κάτρης, που όµως είναι αδύνατο να την αποκαλύψει, καθώς νοσηλεύεται σε µια άθλια κλινική χρόνιων παθήσεων, αδύναµος να κινηθεί ή να µιλήσει, ξεχασµένος από όλους, εκτός από έναν: τον ίδιο τον δολοφόνο.


Ο Ηλίας Τζιτζικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε νοµικά και δηµοσιογραφία και εργάζεται ως δικηγόρος στον Πειραιά. Είναι υπεύθυνος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Δικηγορική Επικαιρότητα» του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, στο οποίο και γράφει.



Ο φρουρός


Δεκέμβριος, 2011.Σε μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, έγκλημα και πολιτική ίντριγκα ο Φρουρός αρχίζει με τον Αχιλλέα, έναν πρώην αξιωματικό της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών και νυν προσωπικό σωματοφύλακα ενός βαθύπλουτου πολιτικού. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών, ο αδίστακτος και διεφθαρμένος πολιτικός κάνει τα σχέδιά του για να παγιώσει τη δύναμή του στον πολιτικό κόσμο. Οι εχθροί του είναι πολλοί και θα έκαναν τα πάντα για να τον σταματήσουν από το να γίνει πρωθυπουργός. Θέλουν μόνο ένα άτομο μέσα από τον στενό του κύκλο. Μόνο ένα άτομο να πάρουν με το μέρος τους.


Ο Νίκος Καλπάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1981 και μεγάλωσε στη Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής. Αποφοίτησε από το Edinburgh College of Art με πτυχίο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ζει στη Θεσσαλονίκη.



Μην ανοίξεις την πόρτα


Δώδεκα ιστορίες µυστηρίου και φρίκης -µία για κάθε µήνα του έτους- που διαδραµατίζονται σε διάφορες περιοχές και χρονικές περιόδους της Ελλάδας. Έχοντας ως κοινή βάση τους το παραφυσικό στοιχείο ή αρχαίους θρύλους που κανείς ποτέ δεν άκουσε, είναι φαινοµενικά ασύνδετες µεταξύ τους. Μέχρι που µια τελευταία, δέκατη τρίτη ιστορία θα τις ενώσει όλες µε τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Τι είναι αυτό που παραµονεύει πίσω από την κλειδωµένη πόρτα του αρχοντικού στο Μαρκόπουλο;


Ο Βασίλης Πεσλής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977, µε καταγωγή από το Νεοχώρι Καρδίτσας και τον Ξυλοσύρτη Ικαρίας. Έχει σπουδάσει Γραφιστική και έχει εργαστεί κυρίως ως γραφίστας, σελιδοποιητής και σκιτσογράφος σε εκδοτικούς οίκους. Η σχέση του µε τη συγγραφή ξεκίνησε από µικρή ηλικία, πρώτα µέσω των σεναρίων που έγραφε για τα κόµικς που σχεδίαζε, στη συνέχεια µε τη συγγραφή ευθυµογραφηµάτων ή παιδικών θεατρικών και, τέλος, µέσω του προσωπικού του ιστολογίου, στο οποίο εξακολουθεί να γράφει ακόµη κατά καιρούς (κυρίως κείµενα σατιρικού περιεχοµένου). Τον Νοέµβριο του 2020 κυκλοφόρησε δωρεάν το 42 µέρες, το πρώτο του κωµικό e-book, ενώ τον Μάρτιο του 2021 η συνέχεια αυτού, 187 µέρες. Αυτή την περίοδο ετοιµάζει το τρίτο και τελευταίο µέρος της τριλογίας, καθώς και µια ακόµα συλλογή διηγηµάτων τρόµου και µυστηρίου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια