ΕΝΤΕΧΝΩΣ: Ζωντανοί Μουσικοί | Νέο τραγούδι

 


Το νέο single των ΕΝΤΕΧΝΩΣ με τίτλο «Ζωντανοί Μουσικοί» μόλις κυκλοφόρησε!


Πρόκειται για ένα τραγούδι που γράφτηκε στο το διάστημα της πολύμηνης καραντίνας και αναφέρεται στη νέα πραγματικότητα που βιώνουν οι μουσικοί μετά τα αλλεπάλληλα μέτρα που έχουν παρθεί κατά του covid-19.

Αν και είναι βιωματικό ωστόσο εκφράζει το μεγαλύτερο κομμάτι των ανθρώπων του πολιτισμού και του καλλιτεχνικού χώρου που έχει "πληγεί" ίσως πιο πολύ από όλους τους άλλους, μετά τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και μέσα στις οποίες πολλοί προσπαθούν απλά να επιβιώσουν.

Τη μουσική του τραγουδιού έγραψαν οι Μιχάλης Κιομουρτζής και Βασίλης Γρένδας, τους στίχους έγραψε ο Μιχάλης Κιομουρτζής, ενώ η ενορχήστρωση έγινε από τον Βασίλη Γρένδα.

Η μίξη και το mastering έγινε από τον Βαγγέλη Γεωργαντζή, η παραγωγή από τον Βασίλη Γρένδα, ενώ η σκηνοθεσία και η εικονοληψία του βίντεο κλιπ είναι του Γιάννη Παπαζαχαρίου.

Έπαιξαν οι ΕΝΤΕΧΝΩΣ που αποτελούνται από τους παρακάτω 5 μουσικούς: Μιχάλη Κιομουρτζή (φωνή), Βίκη Μαματσοπούλου (φωνή), Κυριάκο Μπουλούμπαση (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννη Κώστογλου (ηλεκτρικό μπάσο), Βασίλη Γρένδα (πλήκτρα).

Εκτός όμως από τους ΕΝΤΕΧΝΩΣ στο τραγούδι συμμετείχαν και οι παρακάτω μουσικοί:
Nίκος Καλύβας (ντραμς), Άγγελος Τσακμακάς (τρομπέτα), Παναγιώτης Κωστίδης (κλαρίνο), Ασπασία Σταμούλη (φλάουτο) και Γιώργος Μπεζιργιαννίδης (γκάϊντα).Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια