Ιουλία Ιωάννου: Πέρα από την Αιωνιότητα | Νέα έκδοση



Ένα µυθιστόρηµα καταιγιστικών ανατροπών, βασισµένο σε αληθινά γεγονότα που εξελίσσεται γρήγορα σε ένα θρίλερ ανατροπών

Βρισκόμαστε στο Παλέρμο του 1920 και γνωρίζουμε τον Δρ. Σαλάφια (υπαρκτό πρόσωπο), γνωστό χημικό και ταριχευτή της εποχής, ο οποίος αναλαμβάνει να ταριχεύσει τη δίχρονη κόρη του Μάριο Λομπάρντο (επίσης υπαρκτό πρόσωπο) Ροζαλία. Η μικρή Ροζαλία είχε πέσει θύμα της Ισπανικής γρίπης. Το μουμιοποιημένο σώμα του κοριτσιού είναι σήμερα γνωστό ως η ωραία κοιμωμένη ή η κούκλα του θανάτου. Ο ήρωας του βιβλίου, ο Αντόνιο, είναι ο βοηθός του Δρ. Σαλάφια, ο οποίος μυείται στα μυστικά αυτής της μακάβριας επιστήμης.

Η συγγραφέας μπολιάζει την πλούσια μυθοπλασία της με ιστορικές στιγμές, με γεγονότα που συνέβησαν στην πραγματικότητα, όσο απίστευτα κι αν μας φαίνονται.

Τι σχέση έχουν οι επιστημονικές και υπαρξιακές αναζητήσεις του Αντόνιο με την εξέγερση των µεταλλωρύχων στο Μεγάλο Λιβάδι του “σιδερένιου νησιού” τη Σέριφο και την αιµατηρή εξέλιξή της τον Αύγουστο του 1916; Και πως οικογενειακά μυστικά πολλών γενεών και μοιραίοι έρωτες απειλούν την ευτυχία τόσων ανθρώπων;

Το «Πέρα από την αιωνιότητα» είναι ένα µυθιστόρηµα καταιγιστικών ανατροπών, βασισµένο σε αληθινά γεγονότα που εξελίσσεται γρήγορα σε ένα θρίλερ ανατροπών πάνω σε λεπτές ράγες. Μια ιστορία για την αφοσίωση και το άσβεστο πάθος, µια τραγωδία δίχως τέλος ώσπου να γνωρίσουν οι ήρωες το µεγαλείο της αγάπης.



Η συγγραφέας

Η Ιουλία Ιωάννου γεννήθηκε και ζει στο Αγρίνιο. Έχει σπουδάσει Οπτικός και για αρκετά χρόνια δούλεψε στον ιδιωτικό τοµέα.Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο µε τίτλο: «Έτσι ξαφνικά έγιναν όλα». Ακολούθησαν το 2016 οι «Απώλειες», το 2017 τα «Ασηµένια µάτια» και τα «Μετέωρα Μυστικά» το 2019.Από το 2009 είναι διαχειρίστρια της ιστοσελίδας www.vivlio-life.gr, όπου δηµοσιεύονται βιβλιοκριτικές, συνεντεύξεις, δελτία τύπου για ενηµέρωση επερχόµενων εκδηλώσεων και παρουσίαση νέων εκδόσεων από τους εκδοτικούς οίκους της χώρας.Είναι παντρεµένη µε τον αθλητικογράφο Χρήστο Στούµπο και µητέρα τριών παιδιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια