Παναγιώτα Τσολάκη-Αγγελοπούλου: Μάτια γεμάτα ενοχή | Νέα έκδοση


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Μάτια γεμάτα ενοχή" της συγγραφέως μας Παναγιώτας Τσολάκη-Αγγελοπούλου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Είχε ακόμα τα λόγια της γριάς ουρλιαχτό μες στην ψυχή της, ό,τι την είχε προειδοποιήσει εκείνη τη μέρα που βρέθηκε στο διάβα της, το έβλεπε σιγά σιγά να πραγματοποιείται. Ήταν καταραμένη; Ήταν της μοίρας της το υφαντό καμωμένο από μετάξι μαύρο; Ποιον είχε βλάψει; Ποιον είχε ενοχλήσει και κάθε μέρα που περνούσε έχανε και κάτι αγαπημένο;

Το Σ την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, το Μ μπήκε στη ζωή της ξαφνικά και σαν φωτιά άφησε πίσω του μονάχα αποκαΐδια. Ο Γιώργος της ίσα που ανέπνεε και η γλυκιά της μάνα… αχ πόσο την αγαπούσε.

Είχε επιζήσει, για κακή της τύχη, το άδειο της κουφάρι είχε πνοή ακόμα. Γιατί; Αυτό ήταν για κείνην η πιο μεγάλη τιμωρία.

Σκιές από το παρελθόν έρχονται να στοιχειώσουν το ταραγμένο της παρόν.

Δυο μάτια είναι συνέχεια καρφωμένα πάνω της, δυο μάτια την ακολουθούν παντού, δυο μάτια που δεν είναι ξένα, τα γνωρίζει, τα εμπιστεύεται, δυο μάτια αγαπημένα που μέσα τους ποτέ δεν μπόρεσε να δει όσα περίτεχνα έκρυβαν. Ήταν δυο μάτια γεμάτα ενοχή…

 

Το μυθιστόρημα «ΜΑΤΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΝΟΧΗ» είναι το δεύτερο συνταρακτικό μέρος της μυθιστορηματικής τριλογίας «ΥΦΑΝΤΟ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ». Ένα συνεχές μοτίβο δράσης, έντασης και ανατροπών έρχεται να δώσει απαντήσεις και να δημιουργήσει νέα ερωτηματικά. Ποιος είναι ο δολοφόνος;

Ένα δυνατό βιβλίο για δυνατούς αναγνώστες! Απολαύστε το… 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Παναγιώτα Τσολάκη - Αγγελοπούλου γεννήθηκε στις 13.3.88 στην Αθήνα από Κύπριους γονείς. Το καλοκαίρι του 1998 μετακόμισε στην Κύπρο με την οικογένειά της όπου έζησε για επτά συνεχόμενα έτη, έπειτα επέστρεψε στην Αθήνα για να φοιτήσει στη Φιλοσοφική σχολή, στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας». Μεγάλες της αγάπες, οι λέξεις και τα παιδιά. Η συνέχεια των σπουδών της στον τομέα της προσχολικής αγωγής στάθηκε για κείνη μονόδρομος. Σήμερα είναι υπεύθυνη Μεταβρεφικού τμήματος σε δημοφιλή Βρεφονηπιακό Σταθμό των νοτίων προαστίων της Αθήνας, χωρίς όμως να εγκαταλείψει ποτέ το πάθος της για τη γραφή που πάντα αποτελούσε για εκείνη πηγή έκφρασης και έμπνευσης. Έχει ασχοληθεί με διάφορα λογοτεχνικά είδη, με αφορμή την επαγγελματική της δραστηριότητα έχει διασκευάσει πληθώρα παραμυθιών, ενώ διηγήματά της κυκλοφορούν σε συλλογές διηγημάτων. Για το διήγημά της «5-4-20» έλαβε τιμητικό έπαινο λογοτεχνίας στην κατηγορία ενηλίκων του λογοτεχνικού διαγωνισμού «Μένω σπίτι - Ταξιδεύω παντού». Τα μυθιστορήματά της «Τα μάτια μιας γυναίκας» και «Μάτια γεμάτα ενοχή» κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ελκυστής και είναι τα πρώτα δύο μέρη της τριλογίας «Υφαντό της μοίρας». Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας θα κυκλοφορήσει σύντομα και πάλι από τις Εκδόσεις Ελκυστής.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 320

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-49-1

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "Μάτια γεμάτα ενοχή" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/μάτια-γεμάτα-ενοχή/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια