Δημήτρης Μητσοτάκης feat Σαββέρια Μαργιολά: Η καρέκλα είναι πρέζα | Νέο τραγούδι


Νέο σινγκλ κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μητσοτάκης με τη συμμετοχή της τραγουδίστριας Σαββέριας Μαργιολά. Το τραγούδι έχει τον εύγλωτο τίτλο “Η καρέκλα είναι πρέζα” και είναι σε στίχους και μουσική του ίδιου του τραγουδοποιού. Πρόκειται για το πέμπτο κατά σειρά τραγούδι που μας παρουσιάζει μέσα στο 2021. Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα στην σελίδα του στο Youtube “Μέσα στο 2021 είπα να παρουσιάζω ένα single σχεδόν κάθε μήνα. Η αρχή έγινε στις 25 Ιανουαρίου με το τραγούδι "Η λίστα" και με τη συμμετοχή του Σπύρου Γραμμένου. Ακολούθησε το "Νανούρισμα" με την Αυγερινή Γάτση στις 5 Μαρτίου. Την 1η Απριλίου παρουσίασα το "Τσογλάνι" και στις 5 Μάη το τραγούδι "Ο κήπος" με τη συμμετοχή του Καίσαρα Κίκη. “Η καρέκλα είναι πρέζα" στο οποίο συμμετέχει η αγαπημένη Σαββέρια είναι το πέμπτο κατά σειρά”.

Στο τραγούδι παίζουν ο Κώστας Πλατανιάς: ηλεκτρική κιθάρα καθώς και ο συνθέτης: τύμπανα, μπάσο, ακουστική κιθάρα, μπαγλαμά, κρουστά. Την ηχοληψία, τη μίξη και το mastering ανέλαβε ο Γιάννης Πετρογιάννης, μόνιμος συνεργάτης του τραγουδοποιού τα τελευταία χρόνια, στο Μatrix studio. Το βίντεο επιμελήθηκε ο Παντελής Πέτρου @Taurus production.

Πρόσφατα, μέσα στον Δεκέμβριο του '20, ο τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το τελευταίο του CD με τίτλο Δεν Χωράμε Όλοι, από τις εκδόσεις Μετρονόμος, όπου συμπεριέλαβε όλα τα ψηφιακά σινγκλ που κυκλοφόρησαν από το κανάλι του στο ΥouTube https://bit.ly/2T0ndXi

και στο Spotify https://spoti.fi/2SI4i48 

και Bandcamp https://bit.ly/2RRA5Qf κατά την περίοδο 2017-2020.


Δημήτρης Μητσοτάκης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 28 Απρίλη 1967. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Καλλιθέα. Ζει στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία εργάστηκε ως μουσικός. Το 1994 δημιούργησε το συγκρότημα «Ενδελέχεια» στο οποίο συμμετείχε ως στιχουργός, συνθέτης και ντράμερ μέχρι και τη διάλυση του γκρουπ το 2009. Έχει εκδώσει 4 λογοτεχνικά βιβλία: Καυτή Σούπα, 2007 εκδόσεις Ελλην. Γράμματα, Η Μονοκατοικία, 2009 εκδ. Τόπος, Υπόγειος (συν-δημιουργία με Αλ. Σικιαρίδη), Τα Σκισμένα Ημερολόγια, 2019 εκδ. Τόπος. Έχει 4 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές: Ευδαίμονες 2010, Ο μπερντές 2012, Κατρακύλες με Γρηγόρη Κλιούμη (Υπόγεια Ρεύματα) 2015, Δεν χωράμε όλοι 2020 και μεγάλο αριθμό ψηφιακών σινγκλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια