Κυριάκος Μαριδάκης: Επίσκεψη στη Λέσβο – Συναντήσεις με τοπικούς φορείς



Συναντήσεις με επαγγελματικούς φορείς και συσκέψεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης είχε  ο Αντιπρόεδρος του  Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς επισκέπτοντας  όλα τα θρησκευτικά μνημεία του νησιού.

 

Επίσκεψη στην πανέμορφη Λέσβο πραγματοποίησε ο Οικουμενικός Έλληνας  κ. Κυριάκος Μαριδάκης ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από επιχειρηματίες , φορείς και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης προσφέροντας ανιδιοτελώς πολύτιμες αναπτυξιακές προτάσεις μετά τις συναντήσεις του και την εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς όπως τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Κύτελη , τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Παναγιώτη Τσακίρη, Πρόεδρο της Δη. Κοινότητας Παμφίλων – Ναυτικού Ομίλου κ. Αντώνη Αντωνέλο, τον Λέσβιο Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων τ. Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου και φορέων του νησιού , για την  παγκόσμια τουριστική προβολή ανάπτυξη και συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς εκ μέρους του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς και του Προξενείου του Πριγκιπάτου του Μονακό στην Ελλάδα. 



 
Πάντα με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά και αγάπη προς την πατρίδα και στον συνάνθρωπο, ο Κυριάκος Μαριδάκης συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια