Άννα Μικροπούλου: Λύκοι στην πόλη | Νέα έκδοση


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Λύκοι στην πόλη" της συγγραφέως μας Άννας Μικροπούλου!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

14 Σεπτεμβρίου 1944: ένα ομαδικό έγκλημα συντελείται στην πόλη των Γιαννιτσών. 120 περίπου αθώοι άνθρωποι συγκεντρώνονται από ταγματασφαλίτες στο 1ο δημοτικό σχολείο, υπό την απειλή των όπλων διατάσσονται να σκάψουν τον τάφο τους, εκτελούνται άγρια και θάβονται ομαδικά. Το βιβλίο αυτό είναι αφιερωμένο σε αυτούς τους ανθρώπους. Περιέχει 15 ιστορίες, στις οποίες, μέσα από αναδρομές στο παρελθόν, οι πρωταγωνιστές, θύματα και θύτες,αφηγούνται το πώς βίωσαν τη σφαγή, καθώς και την επίδραση που αυτή είχε πάνω στις ζωές τους και στην πόλη, στα χρόνια που ακολούθησαν.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Άννα Μικροπούλου γεννήθηκε στην Καρυώτισσα του ν. Πέλλας το 1969. Έχει τελειώσει τη Φαρμακευτική Σχολή του ΑΠΘ και ασκεί την επιστήμη της στο χωριό της. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη δημιουργική γραφή από το Ε.Α.Π. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο κοριτσιών, της Ελευθερίας και της Σίλιας. Διηγήματά της συμπεριλαμβάνονται στις συλλογές: 2ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός «Μίμης Σουλιώτης» Γιαννιτσά: Ιστορίες του τόπου μας 200 χρόνια τώρα… (e-book)

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Συλλογή Διηγημάτων

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 144

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-64-4

Τιμή: 11,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Λύκοι στην πόλη" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/λύκοι-στην-πόλη/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.


Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια