Γίνετε Συμμέτοχοι στο Νέο Άλμπουμ του James Μπασδάνη


Ο Δημήτρης «James» Μπασδάνης καλεί από τους λάτρεις της μουσικής, φίλους, γνωστούς και αγνώστους να συμμετέχουν στον επερχόμενο άλμπουμ του, που έχει ανακοινωθεί για κυκλοφορία τον Ιανουάριο του 2022 από την Just Born Music.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να συνεισφέρουν μέσω της πλατφόρμας Buy Me a Coffee στο Link: https://www.buymeacoffee.com/jamesbasdanis.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε και τι θα πάρετε ως αντάλλαγμα;
Η προσφορά σας μπορεί να γίνει με πολλαπλάσια των 5€

Προσφορές:

1x (δηλαδή 5€): Το όνομά σας θα μπει στο CD καθώς και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες στο "Special Thanks" και θα παραλάβετε κάποιες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία το digital album.

3x (δηλαδή 15€): Το όνομά σας θα μπει στο CD καθώς και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες στο "Special Thanks" και θα παραλάβετε κάποιες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία το digipack CD!

5x (δηλαδή 25€):Το όνομά σας θα μπει στο CD καθώς και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες στο "Special Thanks" και θα παραλάβετε κάποιες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία 2 digipack CD!!

10x (δηλαδή 50€): Το όνομά σας θα μπει στο CD καθώς και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες στο "Very Special Thanks" και θα παραλάβετε κάποιες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία 4 digipack CD!!!!!

20x - 99x (δηλαδή 100 - 495€): Θα είστε ένας "Associate Producer" (Βοηθός Παραγωγής).

100x - ∞x (δηλαδή 500 - ∞€): Θα είστε ένας "Co-Producer" (Συμπαραγωγός).

Μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας:

ή και στο https://www.basdanis.eu

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια