Διάκριση για την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και τη ΜΙΚ3 στα IMPACT BITE Awards 2021

 


Εξαιρετική διάκριση για την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και τη συνεργαζόμενη εταιρία πληροφορικής ΜΙΚ3, κατά τη χθεσινή 10η τελετή απονομής βραβείων τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, των IMPACT BITE Awards 2021!   

Η ΜΙΚ3, η εταιρία ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, η οποία δημιούργησε την καινοτόμο διαδικτυακή πλατφόρμα (portal) του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων «Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ», έλαβε την ασημένια διάκριση στην κατηγορία ‘Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους’. 

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Δ/νων σύμβουλος της ΜΙΚ3 κ. Κώστας Κεφαλάς, ενώ παρόντες ήταν, επίσης, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Νίκος Κωνσταντίνου και ο Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης κ. Γιάννης Λάππας. Από την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ παραβρέθηκαν η Γενική Διευθύντρια κα. Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου, ο Τεχνικός Διευθυτής κ. Μανόλης Δημητριάδης και η Δ/ντρια Επικοινωνίας & Διεθνών Σχέσεων κα. Ηλιάννα Αντωνίου. 

Η νέα πλατφόρμα της Αυτοδιαχείρισης που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο, παρέχει σε όλα τα Μέλη του Οργανισμού τη δυνατότητα πρόσβασης στα δεδομένα των διανομών τους, με έναν απλό και εύληπτο τρόπο και η υλοποίησή της βασίζεται σε υψηλά πρότυπα, ακολουθώντας τη φιλοσοφία και τη λειτουργικότητα αντίστοιχων εργαλείων που έχουν λανσαριστεί από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς ΟΣΔ τα προηγούμενα χρόνια. 

Τιμώμενο πρόσωπο της επετειακής εκδήλωσης ήταν ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο της χρονιάς για τη συμβολή του στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. 

Τη βράβευση των κορυφαίων έργων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (ICT) που υποστήριξαν, εν μέσω πανδημίας, τη λειτουργία και τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, την εξυπηρέτηση των πολιτών, την εκπαίδευση, την υγεία και την εργασία, παρακολούθησε πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό κλάδο της χώρας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια