Λευτέρης Σοφίας: Κλεψύδρα εκδίκησης


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Κλεψύδρα εκδίκησης" του συγγραφέα μας Λευτέρη Σοφία!

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Το παρελθόν του τον κυνηγάει ασταμάτητα. Οι σκέψεις του είναι θολωμένες. Η ανεξιχνίαστη δολοφονία του παιδικού του φίλου τον στοιχειώνει για ακόμα μια φορά. Η Ειρήνη, ψυχολόγος και φίλη του, πιστεύει ότι οι συνεδρίες τους τον έχουν βοηθήσει. Είναι όμως έτσι; Μια άγρια δολοφονία, που αφήνει πίσω της σαν στοιχείο έναν αριθμό, αναγκάζει τον Τούφα να βάλει στην άκρη τα προσωπικά του θέματα και να αναλάβει την υπόθεση με τη βοήθεια του υπαστυνόμου Γεωργίου. Τα εγκλήματα θα διαδεχτούν το ένα το άλλο, και οι αριθμοί θα βρίσκονται πάντα εκεί. Ο δολοφόνος είναι ένα βήμα μπροστά. Ο Τούφας προσπαθεί να φτάσει στον ένοχο, την ώρα που η Αθήνα βυθίζεται στον τρόμο. Το παρελθόν συνεχίζει να τον καταδιώκει, ενώ προσπαθεί να συγκεντρωθεί στην υπόθεση. Μήπως όμως η σύγκρουση με το παρελθόν του είναι τελικά αναπόφευκτη; Η εκδίκηση μοιάζει να είναι γλυκιά, μπορεί όμως να φέρει τη λύτρωση;

Ο Τούφας πρέπει να πολεμήσει τους δαίμονές του, για να μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον. Ο δολοφόνος όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη…

 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Λευτέρης Σοφίας είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πέρα από τις σπουδές, εργάζεται σε μια καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Στον ελεύθερό του χρόνο, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, να βλέπει αστυνομικές ταινίες και να διαβάζει βιβλία – κυρίως αστυνομικά μυθιστορήματα. Πριν από έναν χρόνο περίπου, η αγάπη του για το συγκεκριμένο είδος σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του ιστορία τον έκαναν να ξεκινήσει να γράφει τη “δική του”, τις “Παράπλευρες απώλειες”. Η Κλεψύδρα εκδίκησης είναι το δεύτερό του έργο.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 294

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-78-1

Τιμή: 14,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Κλεψύδρα εκδίκησης" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/κλεψύδρα-εκδίκησης/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια